Sea Horizon – Fysieke edities aangekondigd

Sea Horizon – Fysieke edities aangekondigd

Eastasiasoft zei dat Sea Horizon, een nieuwe turn-based RPG met roguelike-elementen, in oktober 2022 naar Nintendo Switch zal komen. Als je dit nieuwe avontuur aan je fysieke collectie wilt toevoegen, heb goed nieuws voor je. Eastasiasoft heeft bevestigd dat fysieke exemplaren van de game beschikbaar zullen zijn voor Nintendo Switch. Er zullen standaardedities en 2.000 Limited Edition-bundels zijn. De Limited Edition-bundels bevatten:

  • Verzameldoos
  • Sea Horizon Game (regiovrij)
  • Spelhandleiding
  • Originele soundtrack
  • Genummerd certificaat

video
play-rounded-fill

Over Sea Horizon

Begin een gevaarlijke rollenspelreis!

In de wereld van Sea Horizon is elke stap belangrijk op een gevaarlijke en spannende overlevingsreis. Sea Horizon is een roguelike turn-based RPG met een 3D-perspectief van een hex-rasterkaart. Elke keer dat je de gebroken eilandenketen Myrihyn gaat verkennen, is de kaart anders. Je kunt kiezen uit veel verschillende personages, elk met hun eigen verhalen en doelen. Plan je een weg door verschillende landschappen en gevaarlijke zeeën terwijl je wapens uitrust, je honger en gezondheid zorgvuldig beheert, het risico van elke zijmissie afweegt tegen de mogelijke beloning, zegeningen gebruikt om je op weg te helpen en beslissingen te nemen over leven of dood in gevecht.

In Sea Horizon zijn je acties gebaseerd op traditionele rollenspelelementen zoals dobbelstenen gooien en willekeurige gevechtskaarten trekken. Als u echter slimme keuzes maakt, kunt u de kansen in uw voordeel stapelen. Of je nu slaagt of faalt, je kunt het altijd opnieuw proberen en een andere weg inslaan. Als je wint, kun je als nieuwe personages spelen en hun verhalen leren. Maak je nieuwe legendes in deze gevaarlijke wereld, of sluit je je aan bij de vele naamloze avonturiers die voor je zijn gestorven?

Gooi de dobbelstenen en behandel de resultaten.

De uitrusting geeft je vier soorten middelen die op de dobbelstenen kunnen liggen.

Elk personage gooit alle dobbelstenen op hun uitrusting en het aantal middelen dat ze in de strijd kunnen gebruiken, hangt af van het aantal dobbelstenen dat ze hebben gegooid.

Afhankelijk van je vaardigheden, moet je nadenken over wat je gebruikt.

Elke reis kan uniek zijn

Het land Myrihyn viel uiteen in een heleboel kleine eilanden. Zeilen is dus de beste manier om snel ergens te komen. Ze zeilen naar het einde van de zeehorizon om erachter te komen wat daarbuiten is en voorkomen dat de duistere duivel het overneemt.

Elke game is een andere ervaring omdat de wereld bestaat uit verschillende eilanden met verschillende stijlen.

Je kunt overal op de kaart heen. Maar je moet ervoor zorgen dat ze eten hebben.

Via de verhalen of evenementen kun je verschillende personages ontgrendelen.