Sea of Solitude: Director’s Cut – 4 maart 2021

Sea of Solitude: Director’s Cut – 4 maart 2021

Sea of ​​Solitude: Director’s Cut is geen port van de game die vorig jaar op Playstation 4, Xbox One en Origin uitkwam.

De ontwikkelaars zeggen dat het vanaf de grond opnieuw is opgebouwd, speciaal voor de console van Nintendo. Sea of ​​Solitude: Director’s Cut arriveert op 4 maart voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Sea of ​​Solitude: Director’s Cut

Kay kent monsters. Monsters die jij ook kent. Eenzaamheid, depressie en verlatenheid nemen de vorm aan van angstaanjagende beesten en fantastische wezens in Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut. Exclusief voor Nintendo Switch op 4 maart 2021!

Een prachtig en verontrustend universum – Verken de unieke en steeds veranderende omgevingen in een fantastische, verdronken wereld door te zwemmen, rennen en navigeren, monsters tegen te komen en uitdagende obstakels te overwinnen.

Een emotioneel avontuur – Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut neemt je mee op een prachtig en hartverscheurend actie-avontuur met Kay, een meisje dat zo hopeloos is dat ze in een monster is veranderd. Leid haar door de storm naar rust terwijl ze het opneemt tegen meedogenloze beesten van haar eigen makelij die haar willen zien kapseizen en verdrinken, tenzij ze de innerlijke kracht kan opbrengen om ze onder ogen te zien.

Alleen voor Nintendo Switch ™ – Met functies die exclusief zijn voor de Nintendo Switch ™, dompel jezelf onder in de wereld van Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut met een aanpasbare fotomodus, gyroscoopintegratie en meer die de visie van de regisseur tot leven brengt zoals nooit eerder.

Ad