Sea of ​​Stars komt op 29 augustus, demo nu beschikbaar

Sea of ​​Stars komt op 29 augustus, demo nu beschikbaar

Er is een definitief lanceringsvenster gepland voor Sea of ​​Stars. De tabletop role-playing game kan vanaf 29 augustus 2023 worden gedownload.

video
play-rounded-fill

Daarnaast is er een speelbare demonstratie van Sea of ​​Stars uitgebracht op de Nintendo Switch. Het aanzienlijke deel van het materiaal uit de vroege game demonstreert de primaire systemen en functies van de game, terwijl ook belangrijke personages en de sfeer van de reis worden geïntroduceerd. Dit bijna-laatste kijkje in de game, inclusief piraten, puzzels en verkenning, bevat geen spoilers.

Over Sea of ​​Stars

De roman Sea of ​​Stars vertelt het verhaal van twee Children of the Solstice die de krachten van de zon en de maan kunnen combineren om Eclipse Magic uit te voeren. Dit is de enige kracht die in staat is om af te weren tegen de monstercreaties van een kwaadaardige alchemist die bekend staat als The Fleshmancer.

Kenmerken

  • Gevechten die zich om de beurt ontvouwen en omvatten getimede aanvallen, combinatieaanvallen, boosting, verschillende soorten schade en het breken van spreuken.
  • Met Unshackled Traversal kun je de omgeving op een naadloze manier doorkruisen door te zwemmen, klimmen, springen, springen of omhoog gehesen worden.
  • Je zult tientallen individuen tegenkomen en vele verhalende bogen doorlopen terwijl je je een weg baant door dit boeiende avontuur.
  • Een wereld die je kunt aanraken – Op zoek naar iets anders om te doen? Om te ontspannen kunt u gaan zeilen, vissen, koken of een lokale bar ontdekken.