Sea of Stars komt rond de feestdagen 2022

Sea of Stars komt rond de feestdagen 2022

Sea of ​​Stars is een prequel van de bekroonde retro-stijl platformgame The Messenger en het heeft eindelijk een release-venster in 2022. We weten nu dat het naar verwachting naar de Nintendo Switch zal komen tijdens de feestdagen van dat jaar, toen het bijna twee jaar geleden aangekondigd.

video

Deze turn-based RPG bevat muziek van de beroemde componist Yasunori Mitsuda (Chrono Trigger) die samen met Sabotage’s componist Eric W. Brown de soundtrack voor deze game maakt.

Over Sea of ​​Stars

Terwijl we de winter-equinox van 2021 naderen, kondigde indiestudio Sabotage (The Messenger) aan dat de langverwachte turn-based RPG Sea of ​​Stars naar de Nintendo Switch komt en onthulde een nieuwe trailer met geheel nieuwe gameplay tijdens de Nintendo Nintendo Switch van vandaag. Indie Wereld.

De studio bevestigde ook dat, aangezien de optimalisatie op het platform al geruime tijd aan de gang is, alle beelden van de trailer van vandaag uit de Nintendo Switch-versie zijn gehaald. Andere platformaankondigingen zijn gepland voor het voorjaar van 2022 voor een lanceringstijdstip voor de feestdagen 2022, hoewel de studio onvermurwbaar is dat als er meer tijd nodig is om een ​​gepolijst product van hoge kwaliteit te publiceren, dat tijdsbestek kan verschuiven, waarbij kwaliteit wordt genoemd als de hoogste prioriteit voor de komende titel . Sabotage bevestigt vandaag ook dat Kakehashi Games aan boord is als partner voor lokalisatie in het Japans en Koreaans. Kakehashi Games was verantwoordelijk voor de uitstekende lokalisatie van The Messenger in 2018.

Het vervolg op de bestverkochte titel The Messenger uit 2018 en speelt zich af in hetzelfde universum. Sea of ​​Stars vertelt het verhaal van de Children of the Solstice, waarbij spelers worden verenigd met Valere en Zale, jongeren die voorbestemd zijn om Solstice Warriors te worden. Door hun zon- en maankrachten te combineren om Eclipse Magic uit te voeren, worden ze beloofd om te vechten tegen de monsterlijke creaties van de kwaadaardige alchemist die bekend staat als The Fleshmancer. Sea of ​​Stars, voorzien van een verbluffende soundtrack met originele werken van de legendarische componist Yasunori Mitsuda (Chrono Trigger), die zich bij Sabotage’s componist Eric W. Brown voegt, staat op het punt een van de meest verwachte games van 2022 te worden.

Combat daagt spelers uit om adaptieve strategieën te coördineren en tegelijkertijd tegenstanders te dwarsbomen met preventieve aanvallen, waarbij zorgvuldig getimede aanvallen en onderbroken aanvallen worden beloond. Met zes speelbare partijleden die verschillen in vechtstijl en persoonlijkheid, is experimenteren de sleutel tot het ontdekken van verwoestend krachtige nieuwe match-ups. Het is ook niet nodig om te slijpen om het ware potentieel van een personage te ontgrendelen, omdat de voortgang van het personage in evenwicht is om met het verhaal mee te stromen. De reis van Sea of ​​Stars geeft prioriteit aan betekenisvolle ontmoetingen boven het doorstaan ​​van tientallen dezelfde gevechten.

Belangrijkste kenmerken

  • Aanzetten tot turn-based gevechten: als je op de actieknop drukt, synchroon met de animaties, wordt de schade groter en wordt de inkomende schade verminderd. Naast getimede treffers, bieden gevechten combo-aanvallen met meerdere tekens, boosting en een strategisch “locks” -systeem dat opties biedt om met verschillende soorten schade te spelen om vijanden te hinderen terwijl ze krachtige aanvallen of spreuken kanaliseren, allemaal in een meeslepende kijk op het genre; geen willekeurige ontmoetingen, geen overgangen naar afzonderlijke slagvelden en geen geslepen.
  • Ongeketende traversal: zwem, klim, spring, spring van of hijs richels terwijl je naadloos door de wereld reist met een navigatiesysteem gebaseerd op platformer-expertise dat loskomt van de klassieke gebonden-aan-het-raster-tegelset-beweging.
  • /li>
  • Een verhaal rijk avontuur: tientallen originele personages en verhaallijnen nemen je mee op een boeiende reis. Soms episch, soms dwaas en soms emotioneel, doet Sea of ​​Stars zijn RPG-plicht om klassieke thema’s van avontuur en vriendschap te verkennen, terwijl het ook boordevol onverwachte wendingen en gebeurtenissen zit die je zou verwachten van een Sabotage-productie.</ li>
  • Alles leuk, geen verveling: geniet van gevechten zonder bang te zijn om tegen een muur aan te lopen en te moeten grinden voor ervaring of items; in Sea of ​​Stars vereist een nederlaag een verandering in de gevechtsplannen, geen urenlange herhaling om de kansen in een herkansing te vergroten.
  • Een wereld die je kunt aanraken: er zijn veel manieren om rond te hangen in de wereld van Sea of ​​Stars als je behoefte hebt aan een ander tempo in je avonturen. Zeilen, koken, vissen, stoppen bij een taverne om naar een lied te luisteren of het beruchte tafelspel te spelen dat bekend staat als “Wheels” … elk systeem is ontworpen om een ​​ervaring te bieden die respect heeft voor retroklassiekers, terwijl het op sommige gebieden heroverweegt om een ​​vlotte en gemoderniseerde ervaring te bieden.
  • Stralende verlichting: dynamische lichteffecten worden gecombineerd met een wereldbeïnvloedende dag/nacht-cyclus om elk gebied echt levend te laten voelen, waarbij de traditionele visuele grenzen van klassiek vormgegeven 2D-pixelart-games worden verlegd; de enige manier om het verhaal van helden die de krachten van de zon en de maan oproepen goed te vertellen. Ga voor volledige spelinformatie naar www.seaofstarsgame.co.
Ad