Sea of Stars – Nieuwe aankondigingstrailer

Sea of Stars – Nieuwe aankondigingstrailer

De op Chrono Trigger geïnspireerde Sea of ​​Stars van Sabotage Team, de ontwikkelstudio achter de succesvolle game The Messenger, is een van de vele veelbelovende indietitels. Hoewel we lang moeten wachten op Sea of ​​Stars, dat momenteel gepland staat voor release in 2023, heeft het team een ​​adembenemende nieuwe teaser gemaakt die de voortreffelijke animatie, het vechtsysteem en de wereldwijde verkenning laat zien.

video
play-rounded-fill

Over Sea of ​​Stars

Sea of ​​Stars is een op klassiekers geïnspireerde turn-based RPG. Het vertelt het verhaal van twee Solstice Children die de krachten van de zon en de maan verenigen om Eclipse Magic uit te voeren, de enige kracht die in staat is de groteske creaties van The Fleshmancer, de kwaadaardige alchemist, af te weren.

  • Zwem, klim, spring, spring van of til richels op terwijl je de omgeving verkent met behulp van een navigatiesysteem dat is gebaseerd op platformercompetentie dat loskomt van de traditionele, gebonden aan het raster, tegelset-mobiliteit.
  • Volledige dynamische verlichting: door de grenzen van 2D-pixelart-games te verleggen, kunnen we een prachtige omgeving creëren die tot leven komt.
  • Verhaalavontuur: tientallen unieke persoonlijkheden en verhaallijnen nemen je mee op een boeiende reis. Sea of ​​Stars voert zijn RPG-taak uit door conventionele thema’s van avontuur en kameraadschap aan te pakken, terwijl het ook boordevol onverwachte wendingen en gebeurtenissen zit die je zou verwachten van een Sabotage-productie, soms grandioos, dan weer komisch en soms aangrijpend.< /li>
  • Een wereld die je kunt aanraken: er zijn verschillende manieren om je tijd in de wereld van Sea of ​​Stars door te brengen als je een ander tempo nodig hebt tijdens je excursies. Zeilen, koken, vissen, langs een bar gaan om naar een liedje te luisteren of ‘Wheels’ te spelen, het beroemde tafelspel…
Ad