Sea Salt aangekondigd

Sea Salt aangekondigd

Het Zweedse duo YCJY Games heeft het hybride spel Sea Salt voor de Nintendo Switch voor een actiestrategie aangekondigd.

Komt uit op 17 oktober 2019 via Nintendo eShop.

Sea Salt, van het Zweedse duo YCJY-games, wordt op 17 oktober gelanceerd op Nintendo Switch, Steam en Xbox One precies op tijd voor Halloween. In de actiestrategie nemen hybride spelers de rol aan van Dagon, de oude God, de eldritch-kracht van de zee, die ondoorgrondelijke gruwelen oplegt om diegenen te straffen die hun wil durven trotseren.

video

In Sea Salt verzamelen, roepen en besturen spelers een onhandelbare zwerm nachtmerrieachtige wezens, die hen als een bijenkorf door een gotische, donkere fantasie leiden. Angst en het verrassingselement zullen worden gebruikt als wapens bij het overwinnen van wiley jagers en vasthoudende bazen op weg naar het claimen van het ware offer.

Over Sea Salt

Naast de verhaalcampagne bevat Sea Salt een ‘Tower Defense’ -modus, wederom rolomgedraaid zodat de volgers van Dagon zijn aangevallen! De ronde begint met NPC-mensen die bewakers en verdedigingen opzetten rond een kaart, het is vervolgens aan de speler om dit allemaal te vernietigen voor de glorie van de Oude God. Verschillende kaarten bevatten verschillende winomstandigheden en speciale vijanden die in de verhaalmodus worden gezien.

  • Voer het bevel over een onhandelbare troep nachtmerrieachtige wezens, cultisten en gruwelen uit de diepte
  • Bestuur de hele zwerm in een keer, en leid het naar slachtoffers of trek je terug om verdediging te vermijden
  • Gebruik het terrein om de zwakzinnigen te verrassen en te omringen, zodat ze hun verstand verliezen van angst
  • Ontdek kaarten in een helse tarot om 19 verschillende eenheden met hun eigen sterke en zwakke punten te ontgrendelen
  • Vechters, en speciale bazen, zullen worden weggevaagd op het pad naar wraak

Sea Slat werd oorspronkelijk gefinancierd met een succesvolle Kickstarter-campagne in april 2018 en wordt nu gefinancierd door Kowloon Nights.