SEGA – Achter de schermen – Team Sonic Racing – Overdrive-animatie

SEGA – Achter de schermen – Team Sonic Racing – Overdrive-animatie

Eerder bracht SEGA een leuke animatie uit voor Team Sonic Racing – getiteld “Team Sonic Racing Overdrive”.

SEGA heeft een nieuwe video gedeeld met de storyboards van de animatie die naast het eindproduct worden afgespeeld. Het is een vrij cool kijkje in het ruwere werk dat is gedaan om de animatie te realiseren – en benadrukt enkele leuke details die je misschien hebt gemist bij de eerste weergave.

video

Over Team Sonic Racing

Hoe snel kan jij gaan?

Team Sonic Racing combineert de beste elementen van arcade en snel racen in competitieve stijl terwijl je het opneemt tegen vrienden in intense multiplayer-races. Race samen en werk samen als een team door power-ups en snelheidsboosters te delen.

  • Online multiplayer- en lokale coöp-modi – 12 spelers per race, gesplitst scherm voor 4 spelers en verschillende offline / online racemodi, waaronder Grand Prix-modus, tentoonstellingsmodus, tijdrit en teamavontuurmodus.
  • Team Racing – Race als een team, win als een team. Gebruik verschillende teambewegingen om je teamgenoten te helpen, tegenstanders te verslaan en je Team Ultimate los te laten.
  • Wisps – 14 spectaculaire aanvallende en verdedigende items om rivaliserende teams te helpen overwinnen en vooruit te komen!
  • Adventure Mode – unieke verhaalervaring waarbij spelers kennis maken met basisspelfuncties en personages.
  • Verschillende personages en klassen – 15 speelbare personages uit het hele Sonic Universe en 3 verschillende karaktertypen, waaronder Speed, Technique en Power-klassen.