SEGA AGES: Phantasy Star Trailer

SEGA AGES: Phantasy Star Trailer

SEGA AGES: Phantasy Star werd onlangs gelanceerd voor Nintendo Switch. SEGA heeft zojuist een nieuwe overzichts trailer uitgebracht voor de retro-revival.

video
play-rounded-fill

Over SEGA AGES: Phantasy Star

De originele Phantasy Star komt om te schakelen: een trouwe poort van de Sega Mark III / Master System-versie van de originele Phantasy Star. Het bevat ook eenvoudigere afspeelmodi zoals de Hiragana-tekstoptie van de Sega Saturn-versie en een lage moeilijkheidsgraad.

Monster Codex: De game bevat een Monster Codex waarin je de naam, de grafiek en alle soorten parameters van elk monster kunt controleren.

Lijsten voor magie, items, wapens en uitrusting: bekijk alle magie en items uit de wereld van Phantasy Star via handige lijsten. Deze omvatten de naam van elk wapen en wapenuitrusting, aanvalskracht, verdedigingskracht, speciale effecten, winkelwaarde, tekens waaraan ze kunnen worden uitgerust en meer. Je kunt deze lijsten op elk gewenst moment tijdens het spel bekijken door het pauzemenu te openen.

Functie automatisch toewijzen: terwijl het spel wordt gespeeld met 3D-kaarten, is er ook een 2D-functie voor automatisch toewijzen op het scherm geïmplementeerd. Dit verlaagt de moeilijkheidsgraad van de kerkers van Phantasy Star, waar je gemakkelijk in kunt verdwalen. (Auto-mapping kan worden uitgeschakeld.)

International Edition FM Sound Unit BGM en muziekspeler: implementeert de internationale editie van Phantasy Star met achtergrondmuziek op de FM Sound Unit. Er is ook een muziekspeler waarmee je kunt genieten van 19 nummers uit de FM Sound Unit-versie van het spel en 19 nummers uit de PSG-versie.

Ad