SEGA AGES Shinobi en Fantasy Zone komen 23 Januari

SEGA AGES Shinobi en Fantasy Zone komen 23 Januari

SEGA kondigde in 2020 de eerste twee SEGA AGES-releases aan voor de Nintendo Switch in het westen. SEGA AGES Shinobi en SEGA AGES Fantasy Zone zijn gepland voor digitale lancering op 23 januari 2020. Elke game kost USD 7,99.

Tijdens de geweldige speelhal van de jaren 1980 stonden twee games los van de rest van het pakket – Shinobi en Fantasy Zone, de volgende set games werd toegevoegd aan de SEGA AGES-line-up voor de Nintendo Switch ™ op 23 januari 2020!

Over Shinobi

De uitdagende side-scrolling actietitel Shinobi slaat terug met een AGES-modus die een wit gewaad Musashi extra gezondheid en schade geeft, en een toegevoegde Melee-knop waarmee je vijanden van dichtbij en persoonlijk kunt sturen. En als de horden van ZEED teveel van een test blijken te zijn, zijn moeilijkheidsgraad en stage select opties geïmplementeerd, samen met een omgekeerde tijdfunctie.

Over Fantasy Zone

Lang voor Sonic was er een schattig schip met de naam Opa-Opa, de ster van SEGA AGES Fantasy Zone! Deze update voor de levendige arcadehit bevat een handige Coin Stock assist-functie voor degenen die niet zo goed thuis zijn in shooters, een Time Attack-modus perfect voor speedrunners, extra bazen en zelfs de optie om te spelen als Opa-Opa’s broer, Upa-Upa!


Je kunt ook de gebruikelijke SEGA AGES-uitrusting verwachten, zoals herhalingen, online leaderboards, en tal van andere opties om dit de definitieve versie te maken die je onderweg kunt spelen!