Sega Ages Sonic The Hedgehog 2 – Launch Trailer

Sega Ages Sonic The Hedgehog 2 – Launch Trailer

Sega heeft Sega Ages Sonic The Hedgehog 2 uitgebracht op de Nintendo Switch in Japan. Om de Japanse release te herdenken, heeft Sega een nieuwe lanceringstrailer gepubliceerd.

video

Over Sega Ages Sonic The Hedgehog 2

Sonic the Hedgehog 2, de tweede vermelding van de Sonic in wat Sega de Mega Drive-serie noemt. De video beschrijft de game als een zeer populaire titel en meesterwerk binnen de serie, bekend om zijn verbeterde gevoel voor snelheid en gevoel. 

Wat is nieuw in deze titel?

Sega Ages Sonic the Hedgehog 2 heeft drie modi.

Originele modus is wat er was op de originele Mega Drive-versie. De volgende is de Ring Keep-modus waarmee je begint met 10 ringen die elke keer dat je wordt geraakt gehalveerd worden. Ten slotte is er de Super Sonic-modus waarmee je begint met alle 7 Chaos Emeralds en 50 ringen. Je kunt eenvoudig transformeren in Super Sonic door te springen terwijl je 50 ringen of meer vasthoudt.

Wat andere nieuwe toevoegingen betreft, voegt de Sega Ages-versie de Drop Dash-mogelijkheid van Sonic Mania toe. Er is ook een teller voor “Ring Chain” en “Max Ring Chain” onderaan het scherm. En natuurlijk zal de game co-op in een gedeeld scherm hebben, net als de originele versie.

Knuckles the Echidna in Sonic the Hedgehog 2 komt ook in de Sega Ages-versie. Deze functie was oorspronkelijk beschikbaar door de Sonic 2-cartridge in de Sonic & Knuckles-wagen te plaatsen.

De westerse release van Sega Ages Sonic The Hedgehog 2 is over een week vanaf 20 februari 2020.

Ad