SEGA AGES: Thunder Force AC – Eerste 15 minuten

SEGA AGES: Thunder Force AC – Eerste 15 minuten

SEGA AGES: Thunder Force AC herleeft de klassieke arcade-ervaring op Nintendo Switch. Dankzij Nintendo Hall kun je de eerste 15 minuten uitchecken.

Deze poort past de Genesis / Mega Drive-titel Thunder Force III aan – waar spelers buitenaardse indringers bestrijden!

video

Over SEGA AGES: Thunder Force AC

De retro horizontale shooter keert terug in SEGA AGES Thunder Force AC voor Nintendo Switch!

Gebruik verwoestende wapens om je een weg te banen door de armada van het kwaadaardige ORN-rijk. Verander de snelheid van je schip om behendig door het verraderlijke terrein van vijf verschillende buitenaardse planeten te navigeren op weg naar de vernietigende ORN-basis, terwijl je wordt gevoed door een epische chiptune-soundtrack.

Oorspronkelijk uitgebracht in arcades, laat de SEGA AGES-versie je die herinneringen herbeleven met een optioneel arcadekastscherm vol met omgevingsgeluiden. Er zijn echter enkele verrassingen voor ervaren Galaxy Federation-piloten, omdat je nu schepen van andere Thunder Force-spellen kunt ontgrendelen en je topscores kunt testen in de online ranglijst. Beginnende piloten hoeven echter niet bang te zijn: deze versie beschikt ook over veilige staten en een kindermodus om je te helpen bij je missie

Vergeet niet om je schip aan te zetten en alert te blijven, want ongeacht hoe je speelt, het speelt altijd mee in deze bloedstollende space shooter voor de eeuwen!

SEGA AGES: Thunder Force AC komt op 28 mei 2020 naar de Switch eShop in de westelijke gebieden voor $ 7,99 USD.