SEGA hard aan het werken om Sonic Origins-bugs op te lossen

SEGA hard aan het werken om Sonic Origins-bugs op te lossen

Sonic Origins zou een perfecte verzameling oude 2D Sonic the Hedgehog-games zijn, maar het is bekritiseerd omdat het een aantal kleine bugs bevat op alle platforms.

Sonic Origins-oplossingen

De Sonic Origins Nintendo Switch-versie klinkt alsof deze de meeste problemen heeft, maar alle versies hebben een soort probleem. Katie-MiniKitty, die verantwoordelijk is voor sociale media voor Sonic the Hedgehog, heeft bevestigd dat het team nu op de hoogte is van de problemen en hard werkt om ze op te lossen voor een aankomende patch.

Maar niemand weet wanneer de update uitkomt, maar ze zegt dat er binnenkort een update zal worden geplaatst op de lijst met fixes voor Sonic Origins.

Klassiek geluid herdefiniëren

In de nieuw geremasterde Sonic Origins kun je de klassieke avonturen van Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD helemaal opnieuw spelen! Van de beroemde Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot, je gaat terug in de tijd om de snode plannen van Doctor Robotnik in high definition te stoppen. Deze nieuwste versie heeft nieuwe plekken om te verkennen, nieuwe animaties en een gloednieuwe jubileummodus!

Klassiek opnieuw gedefinieerd

Ontdek de klassieke Sonic-games in hoge resolutie, met geheel nieuwe openings- en sluitingsanimaties voor elke game.

Nieuwe dingen om te ontgrendelen

Voer verschillende missies uit om munten te verdienen, die je vervolgens kunt gebruiken om nieuwe content, uitdagingen en speciale levels in het museum te ontgrendelen.

Klassieke modus en verjaardagsmodus

Je kunt ervoor kiezen om Spin Dash door de verschillende zones te draaien in de klassieke modus, die de originele resolutie van het spel en beperkte levens heeft, of in de nieuwe jubileummodus, die geen limieten heeft op levens en een nieuwe resolutie op volledig scherm.