SEGA heeft een handelsmerk ingediend voor Super Monkey Ball: Banana Blitz

SEGA heeft een handelsmerk ingediend voor Super Monkey Ball: Banana Blitz

In 2006 bracht SEGA Super Monkey Ball: Banana Blitz op de Nintendo Wii uit. 13 jaar later lijkt het erop dat het bedrijf nog steeds geïnteresseerd is in het spel.

Het is ontdekt door Gematsu dat SEGA op 21 mei een handelsmerk voor Super Monkey Ball: Banana Blitz heeft ingediend, niet lang nadat SEGA een “Tabegoro! Super Monkey Ball “handelsmerk in dezelfde maand.

Het is onbekend waarom, maar er wordt gespeculeerd dat SEGA van plan is om een Nintendo Switch-poort van het spel uit te brengen.

Over Super Monkey Ball: Banana Blitz

De met bol omhulde simianen zijn terug met een geheel nieuwe set van op tilt doolhof gebaseerde escapades; en deze keer heb je meer controle over je rollende apen dan ooit tevoren.

Super Monkey Ball: Banana Blitz heeft talloze nieuwe gloednieuwe puzzellevels. Bovendien kun je nu je aap laten springen door de controller omhoog te bewegen.

Er zijn ook tal van nieuwe multiplayer-partygames die optimaal gebruikmaken van de Wii-afstandsbediening, waaronder Whack-a-Mole, Ring Toss en Baseball. Plus, twee gloednieuwe aappersonages – YanYan en Doctor – sluiten zich aan bij de stamgasten AiAi, MeeMee, GonGon en Baby; en nu heeft elke aap zijn eigen sterke en zwakke punten.

  • Breed scala aan puzzelspellen, ontworpen voor zowel beginners als gevorderden
  • Twee nieuwe apen: de jonge, levendige YanYan en de mysterieuze Oldtimer-arts
  • Kies de juiste aap voor de klus: elk personage heeft nu een andere versnelling, snelheid, springvermogen en gewicht dat van invloed is op de gameplay
  • Nieuwe baasgevechten – vind de zwakte van de baas en exploiteer hem!
Ad