SEGA heeft Sonic Colors Ultimate aangekondigd

SEGA heeft Sonic Colors Ultimate aangekondigd

SEGA heeft tijdens de Sonic 30th Anniversary-conferentie aangekondigd dat ze Sonic Colors, dat zijn debuut maakte op de Nintendo Wii, opnieuw zullen uitbrengen.

De onlangs herziene game krijgt de titel Sonic Colors Ultimate en wordt in september uitgebracht op de Nintendo Switch met verbeterde beelden en nieuwe content. Je kunt Sonic Colors Ultimate vooraf bestellen en het wordt op 7 september op alle platforms uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Colors Ultimate

Ga met Sonic mee op het supersnelle avontuur van je leven! De kwaadaardige Dr. Eggman heeft een gigantisch interstellair pretpark gebouwd vol ongelooflijke attracties en kleurrijke attracties, maar hij drijft het aan met een gevangen buitenaards ras genaamd ‘Wisps’.

Gebruik de razendsnelle snelheid van Sonics om de Wisps te bevrijden en de geheimen van hun verbazingwekkende krachten te leren kennen terwijl je zes unieke kleurrijke werelden verkent, elk gevuld met gevaarlijke vijanden en hindernissen die je moet overwinnen. Nu met verbluffende, opgeschaalde beelden, extra functies, een nieuwe spelmodus en verbeterde gameplay – het is de ultieme Sonic Colors-ervaring.

Sonic zal worden getest op deze spannende reis om de Wisps te bevrijden – maar met hun hulp, en die van jou, is het een test die hij zal doorstaan ​​met Flying Colors!

  • SONISCHE SNELHEID EN NON-STOP-ACTIE
    • Versnel naar supersnelle adrenaline, zoef door uitdagende werelden en manoeuvreer door gevaarlijke obstakels. Tijd je aanvallen perfect om je boost op te laden en Super Sonic-snelheden te bereiken.
  • INTERSTELLAR AMUSEMENT PARK
    • Ontdek en ga op avontuur door meeslepende omgevingen, zoals een Sweet Mountain vol met heerlijke zoetigheden of een aquariumpark vol zeeleven en talloze zwembaden – allemaal gecentreerd rond een mysterieus astro-pretpark.
  • WISP POWER-UPS
    • Transformeer Sonic door de magnifieke buitenaardse kracht van Wisps te gebruiken om vijanden te verslaan en de geheimen van het interstellaire pretpark te ontdekken. Ga door solide objecten en ontdek alternatieve paden met de nieuwe Jade Wisp.
  • BETER DAN OOIT
    • Beschikbaar op alle platforms en nu kleurrijker dan ooit met verbeterde beelden en graphics (4K op PlayStation en Xbox), verfijnde bedieningselementen en nog veel meer gameplay-upgrades.
  • ‘RIVAL RUSH’-MODUS
    • Stel je vaardigheden op de proef en neem het op tegen Metal Sonic. Overloop Metal Sonic om beloningen te ontgrendelen!