SEGA is blij met de sales van Shin Megami Tensei V

SEGA is blij met de sales van Shin Megami Tensei V

Shin Megami Tensei V, het langverwachte volgende deel in de Shin Megami Tensei-serie, is onlangs uitgebracht voor de Nintendo Switch en kreeg positieve recensies.

De JRPG is momenteel beperkt tot de Nintendo Switch-familie van consoles, waarbij SEGA investeerders op de SEGA Sammy Management Meeting 2021 vertelde dat de verkoop “behoorlijk uitstekend was”. Shin Megami Tensei V heeft wereldwijd meer dan 800.000 exemplaren verkocht, volgens de Japanse verkooptracker Famitsu, wat betekent dat het nu de levenslange verkoop van Shin Megami Tensei IV heeft overschaduwd. Dit is wat SEGA te zeggen heeft tegen potentiële investeerders:

SEGA Sammy Management Meeting 2021

At this point, the marketing of each title has been very successful and the sales status of “Shin Megami Tensei V”, which was just released recently has been quite good.

Over Shin Megami Tensei V

Godheid wacht

Wanneer een gruwelijke moordscène de weg naar huis van onze hoofdpersoon in het moderne Tokio stopt, begraaft een onverwachte omweg hem en maakt hem bewusteloos.

Hij wordt wakker in een nieuw Tokio, een woestenij verwoest door de catastrofe die nu bekend staat als Da’at… maar voordat de bloeddorstige demonen zijn leven kunnen nemen, verschijnt er een redder, en de twee bundelen hun krachten om een ​​geweldige entiteit te worden mens noch demon: een Nahobino.

De hoofdpersoon, gewapend met onverwachte kracht, reist door Da’at, een intrigerende regio bevolkt door mythologische goden en demonische heersers die altijd op gespannen voet staan ​​met het bestaan.

Op zoek naar antwoorden moet de hoofdpersoon zijn eigen weg bouwen in een oorlog tussen licht en duisternis om het lot van de wereld te bepalen.

Ad