SEGA – Onaangekondigde AAA-titel voor Gamescom 2019 + Volledige line-up

SEGA – Onaangekondigde AAA-titel voor Gamescom 2019 + Volledige line-up

SEGA heeft hun line-up voor Gamescom 2019 onthuld die later deze maand zal plaatsvinden.

Hun line-up onthult dat de SEGA Genesis Mini en Two Point Hospital voor Nintendo Switch zullen worden getoond samen met een onaangekondigde AAA-titel.

Onaangekondigde AAA-titel

Bezoekers worden getrakteerd op een eerste blik op een geheel nieuwe AAA-game die nog niet aan het publiek is onthuld.

Catherine: Full Body (PS4)

Spelers krijgen de kans om de demo te proberen, die tussenfilmpjes bevat die context bieden aan het complexe en genuanceerde verhaal van de titel. Bovendien is er vanaf het begin van het spel een speelbaar segment met verschillende gameplay-functies; zoals een verscheidenheid aan puzzels, karakter interactie / ontwikkeling en meer.

Two Point Hospital (PS4, Xbox One, Switch)

De ultieme managementsim waarin u de rol speelt van ziekenhuisbeheerder die moet bouwen, genezen en verbeteren in een steeds veranderende en atypische gezondheidszorgomgeving. Bezoekers van de stand zullen de eerste ter wereld zijn die Two Point Hospital op consoles ervaren door het eerste hoofdstuk te voltooien.

Sega Genesis Mini / Mega Drive Mini

Beschikbaar voor bezoekers van de stand en alle 42 spellen kunnen worden gespeeld met een gigantische, volledig functionerende Sega Mega Drive-controller! De nostalgische console bevat enkele van de meest populaire games die zijn uitgebracht door Sega, waaronder de geliefde Sonic the Hedgehog en de iconische Streets of Rage-serie. Andere glorieuze titels in de Sega Mega Drive Mini zijn Darius, Road Rash II, Virtua Fighter 2, Ghouls and Ghosts, Strider, Kid Chameleon en nog veel meer.