Sega shows – Nieuwe Sonic Origins trailer

Sega shows – Nieuwe Sonic Origins trailer

Tijdens de Sonic Central-webcast gaf Sega fans een frisse kijk op Sonic Origins. Klassieke Sonic the Hedgehog-spellen van de beroemde Mega Drive en Mega CD-consoles zijn opgenomen in de compilatie.

Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD worden allemaal aantrekkelijk gepresenteerd in één complete bundel, boordevol HD-graphics en een verhaalmodus, naast andere functies. Sonic Origins is vanaf 23 juni beschikbaar voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Origins

Sonic the Hedgehog opnieuw gedefinieerd

Sonic Origins remastert de iconische verzamelde avonturen van Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD! Van de klassieke Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot, je racet door het geheugen om de duivelse plannen van Doctor Robotnik te stoppen in glanzende high definition! Deze bijgewerkte editie bevat nieuwe regio’s om te verkennen, nieuwe animaties en een volledig nieuwe jubileummodus!

  • De klassieker opnieuw definiëren
    • Ontdek de originele Sonic-games in high definition, inclusief met geheel nieuwe openings- en sluitingsanimaties voor elke titel!
  • Ontgrendelbare items zijn toegevoegd.
    • Als je doelen voltooit en munten verzamelt, krijg je toegang tot meer materiaal, uitdagingen en speciale podia in het hele museum.
  • Verjaardag en klassieke modus
    • Kies tussen de klassieke modus, met de oorspronkelijke resolutie van de game en beperkte levens, en de nieuwe jubileummodus, met onbeperkte levens en een herziene resolutie op volledig scherm.
Ad