SEGA – Sonic Frontiers eerste reacties waren verwacht, maar verwacht geen vertraging

SEGA – Sonic Frontiers eerste reacties waren verwacht, maar verwacht geen vertraging

De ontvangst van de fans was lauw, zo lijkt het voor Sonic Frontiers. Fans waren niet onder de indruk van wat ze zagen, en de hashtag #DelaySonicFrontiers was even trending op Twitter.

VGC sprak onlangs met Takashi Iizuka, studiobaas van Sonic Team en informeerde naar de reactie. Iizuka zei dat hoewel de open zone-stijl een vertrekpunt is voor de serie, hij gelooft dat spelers het beter zouden begrijpen als ze het zelf zouden testen.

Iizuka vermeld op Sonic Frontiers reacties

“Het is niet bepaald onverwacht. We erkennen dat iedereen gewoon reageert op de trailers die ze hebben bekeken, en omdat ze niet begrijpen wat deze nieuwe gameplay is, vergelijken ze deze met eerdere games waarmee ze bekend zijn. Dus we zien veel mensen zeggen dingen als: “Oh, het is een beetje zo, het is een beetje zo, maar het is niet zo, het is niet zo.” En eigenlijk gaat het team erop uit om dit nieuwe Sonic-speltype te ontwerpen , die we een “open zone” noemen. is.”

“Mensen kunnen die praktische ervaring hebben om de game te spelen en te leren wat de game is als ze naar Gamescom of Tokyo Game Show komen.” Omdat we nu alleen maar beelden bekijken van mensen die reageren op wat zij denken dat de game is.”

Over de #DelaySonicFrontiers-hashtag op sociale media en of de game kan worden uitgesteld als fans ontevreden zijn, zei Iizuka:

“Frontiers is nu in productie en we hebben veel playtests gedaan met onze doelgroep, mensen die een Sonic-game zouden spelen en deze leuk vinden.” We zijn aan het herhalen op basis van onze bevindingen tijdens het testen van games, luisterend naar de input, maar we hebben ook veel uitstekende feedback ontvangen van mensen die de game beoordelen en dingen zeggen als: ‘Ik heb veel plezier gehad met het spelen van deze game, Ik zou het een score van 80 of 90 op 100 geven.’ Dus we geloven dat we de voltooiing van deze game naderen, dat mensen het leuk zullen vinden en dat we het zo snel mogelijk in de handen van onze fans willen krijgen.”

“We hebben veel vertrouwen in de playtest-resultaten die we ontvangen.” Veel mensen hebben gezegd dat ze een geweldige tijd hebben gehad met het spelen van het spel. We begrijpen dus dat veel mensen de video’s online bekijken en aannames doen, maar we zijn ervan overtuigd op basis van de playtest-resultaten van de doelgroep die binnenkomt en het spel van begin tot eind speelt, dat ze het spel echt leuk vinden en dat we een spel maken dat bevredigend zal zijn. Dus als ons hele ontwikkelingsteam het coronavirus oploopt, of als ze allemaal in het ziekenhuis worden opgenomen, of als iets ons verhindert de game op tijd af te leveren, hebben we extra tijd nodig. Maar we werken nu samen met ons team in Japan om ervoor te zorgen dat mensen dit kerstseizoen de game kunnen kopen, ophalen, mee naar huis nemen en er plezier mee hebben.”

Op Summer Game Fest konden leden van de media Sonic Frontiers spelen, en de meeste van hun indrukken waren goed.

Sonic Frontiers wordt deze kerst uitgebracht op de Nintendo Switch.