SEGA – Sonic Frontiers – Hoofd Thema: I’m here

SEGA – Sonic Frontiers – Hoofd Thema: I’m here

Fans van Sonic the Hedgehog kunnen nu nog een voorproefje krijgen van de soundtrack van de game voordat deze uitkomt. SEGA heeft een teaser-trailer uitgebracht voor het themalied van de game. Nu heeft het een nieuwe teaser-trailer uitgebracht voor het hoofdthema van de game, genaamd “I’m Here”.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Frontiers

Ervaar Sonic als nooit tevoren!

In het nieuwste razendsnelle avontuur van Sonic the Hedgehog komen verschillende werelden samen! Sonic komt vast te zitten op een oud eiland vol vreemde wezens terwijl hij op zoek is naar de ontbrekende Chaos-smaragden. Vecht tegen hordes sterke vijanden terwijl je een wereld vol actie, avontuur en mysteries verkent. Terwijl je over de vijf enorme Starfall-eilanden racet, kun je naar nieuwe hoogten versnellen en de sensatie van high-speed, open-zone platformvrijheid voelen. Stort je in een avontuur, gebruik de kracht van de Ancients en vecht om deze nieuwe, mysterieuze vijanden te stoppen. Welkom bij hoe Sonic-games in de loop van de tijd zijn veranderd!

De Digital Deluxe Edition wordt geleverd met de Explorer’s Treasure Box, die handige items bevat voor je avontuur: Amy’s Memory Tokens, Knuckles’ Memory Tokens, Tails’ Memory Tokens, Portal Gears, Chaos Emerald Vault Keys, extra sonische handschoenen en schoenen, en een digitaal kunstboek met een digitale mini-soundtrack met 25 nummers.

Pre-order nu en ontvang de Adventurer’s Treasure Box met vaardigheidspunten, Red Seeds of Power en Blue Seeds of Defense om Sonic te helpen op zijn nieuwe reis.

Open Zone Platforming is helemaal nieuw.

Race over vijf enorme eilanden in de bovenwereld met dichte bossen, stromende watervallen en hete woestijnen. Elk eiland heeft zijn eigen actie-platformuitdagingen en verborgen geheimen om te vinden.

Supersnelle vrijheid die niet te evenaren is

Verken de Starfall-eilanden en kijk wat ze allemaal te bieden hebben door zo snel als Sonic kan te gaan. Je kunt je eigen pad uitstippelen, zijmissies vinden, puzzels oplossen, enorme bouwwerken beklimmen, gaan vissen en onderweg vriendelijke mensen ontmoeten…

Stel jezelf op de proef in cyberspace.

Vind portalen over het hele eiland en gebruik ze om naar Cyber ​​Space-levels te gaan. Deze levels bevatten Sonic’s kenmerkende 3D-platforming met hoge snelheden en zitten vol uitdagingen om je vaardigheden op de proef te stellen.

Vechten met computers

Er zijn vreemde dieren op de Starfall-eilanden die Sonic nog nooit eerder heeft gezien. Gebruik het geheel nieuwe vechtsysteem en de upgrades van de vaardighedenboom om strategisch te vechten, waarbij je bewegingen zoals ontwijken, pareren, counters, combo’s en de nieuwe Cyloop-vaardigheid combineert om mysterieuze vijanden en enorme titanen uit te schakelen.

Een nieuw verhaal vol mysterie en spanning

Word Sonic en ga op reis om erachter te komen wat er is gebeurd met de ruïnes van een verloren beschaving die werd aangevallen door robothordes. Ga op pad om je vrienden en de vreemde mensen die op de Starfall-eilanden wonen te redden van een enorme, mechanische dreiging met slechts een paar vragen en een stem uit het niets om je te helpen.

Op 8 november 2022 komt Sonic Frontiers uit voor de Nintendo Switch.

Ad