SEGA – Super Monkey Ball Banana Mania feedback gezocht

SEGA – Super Monkey Ball Banana Mania feedback gezocht

SEGA lanceerde onlangs Super Monkey Ball Banana Mania, maar het had niet de impact waar SEGA en fans op hadden gehoopt.

De game had een gemiddelde beoordeling van 75 op 100 en verschillende spelers werden uitgeschakeld door de aankondiging van betaald downloadbaar materiaal door het bedrijf voordat de hoofdgame werd uitgebracht. Hoewel SEGA waarschijnlijk werkt aan de volgende aflevering in de langlopende franchise, is het bedrijf naar Twitter gegaan om fans aan te moedigen deel te nemen aan een peiling.

Over Super Monkey Ball Banana Mania

In de ultieme Super Monkey Ball-ervaring ga je helemaal los met je favoriete apenbos!

Terwijl je je haast om te voorkomen dat de apengekke wetenschapper Dr. Bad-Boon Jungle Island opblaast, reis je door fantastische rijken met AiAi en metgezellen! Terwijl je stuitert, kantelt en rolt door honderden briljant geconstrueerde niveaus en doolhoven, sluit je je aan bij de all-star apenploeg van AiAi, MeeMee, GonGon, Baby, YanYan en Doctor. Terwijl je Dr. Bad-Boon neerhaalt en je geliefde bananen terugwint, is het apenzaken voor de groep!

Functies

  • De ultieme Super Monkey Ball-ervaring Met meer dan 300 levels verspreid over Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 en Super Monkey Ball Deluxe Go Bananas met 12 hilarische minigames, waaronder apenraces, voetbal, bowlen, honkbal en meer!</li >
  • Doe met je vrienden mee om de beste banaan op de internetklassementen!
  • Dompel jezelf onder in het Super Monkey Ball-universum met het innovatieve verhaal in stripboekstijl van Tale Mode. Wil jij de coolste aap van de buurt zijn? Maak je eigen Super Monkey Ball door je personage aan te passen.