SEGA teasde iets speciaals voor de eerste livestream van 2021

SEGA teasde iets speciaals voor de eerste livestream van 2021

Fans van de games van SEGA hebben misschien al een tijdje op nieuw nieuws gewacht. SEGA Europe heeft aangekondigd dat het zijn eerste livestream van 2021 zal uitzenden met ‘iets speciaals’ voor de kijkers.

Daarnaast deelden ze een korte clip van het SEGA-logo dat wordt gevormd door Sonic the Hedgehog die heen en weer rent op een televisie.

Hoewel de teaser op zijn best vaag was, moet worden opgemerkt dat 2021 het 30-jarig jubileum van Sonic is – met SEGA die al nieuwe ontwikkelingen, merchandise en samenwerkingen plaagt om de grote verjaardag van de blauwe vervaging te vieren.

Het bleek Sonic te zijn voor Puyo Puyo Tetris 2

SEGA heeft onlangs onthuld dat Sonic zich bij Puyo Puyo Tetris 2 zou voegen als een speelbaar personage en de livestream was inderdaad gerelateerd aan Sonic – maar alleen als een nieuw speelbaar personage in Puyo Puyo Tetris 2, waarvan we al wisten dat het eraan kwam. 

Over Puyo Puyo Tetris 2

De populaire Japanse puzzelspelserie Puyo Puyo en de wereldberoemde Tetris®-gamefranchise werken opnieuw samen om nog meer Puyo-popping en Tetrimino-clearing-plezier te bieden in Puyo Puyo Tetris 2. Spelen is eenvoudig: match 4 of meer hetzelfde -gekleurde Puyo’s of voltooi een rij blokken om ze van je bord te verwijderen en vuilnis in het spel van je tegenstander te dumpen. Maar houd ook in de gaten wat er op je pad komt.

Speel traditionele Puyo Puyo en Tetris … of mix ze samen om je spel te verbeteren. Offline of online, je hebt talloze modi waarmee je kunt spelen zoals jij dat wilt, van avontuur voor één speler tot bankcompetitie Versus tot online-klassementswedstrijden en meer.

  • Gloednieuwe Skill Battle introduceert personage-gebaseerde vaardigheden die snel de rollen kunnen omdraaien tijdens een wedstrijd, plus itemkaarten om je team kracht bij te zetten
  • Levendige personages en een geheel nieuw verhaalavontuur voegen een dimensie toe aan verslavend arcade-puzzelspel
  • Verbeterde online modus biedt competitie in spelspecifieke competities en gratis spelen voor maximaal 4
  • Uitdagingsmodi, waaronder eindeloze Tetris en Puyo Puyo, voegen nog meer variatie toe aan solo en online spelen