Sengoku Night Blood is geannuleerd

Sengoku Night Blood is geannuleerd

Idea Factory kondigde aan dat de ontwikkeling van de visuele roman Sengoku Night Blood voor Nintendo Switch is gestopt.

Het bedrijf noemde ‘verschillende omstandigheden’ als reden voor de annulering van de game. Het is ook belangrijk op te merken dat de services voor een smartphone-app met betrekking tot de Sengoku-serie worden beëindigd vóór het einde van 2019. Dit kan betekenen dat er problemen zijn met de Sengoku IP zelf.

Over Sengoku Night Blood

Sengoku Night Blood is een samenwerking tussen Idea Factory [Collar x Malice, Amnesia], Kadokawa en Marvelous.

Je speelt als de heldin in een wereld die de turbulente Sengoku-periode weerspiegelt en krijgt kansen om te communiceren met en romantiek te geven aan verschillende opmerkelijke Warriors van dit tijdperk. Met personages ontworpen door zes gerenommeerde illustratoren voor andere populaire otoome-spellen van Idea Factory, wordt je meegenomen in een fascinerend verhaal over deze moedige en elegante krijgers in dit mobiele otoome-spel.

Spelers kunnen ook de 33 Warriors of the Sengoku Era gebruiken om tegen de Yakuma, de Demons of Misfortune te strijden. Bovendien is er een interactief groeisysteem voor spelers om te communiceren met hun favoriete Warrior, waardoor intimiteit en liefdesniveaus worden verhoogd.

Ad