Sense: A Cyberpunk Ghost Story – Eerste 30 minuten

Sense: A Cyberpunk Ghost Story – Eerste 30 minuten

Klaar om de donkere diepten van Sense: A Cyberpunk Ghost Story voor Nintendo Switch te verkennen? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 30 minuten bekijken.

Sluit je aan bij de moedige Mei Lin Mak terwijl ze duikt in een bovennatuurlijke geschiedenis in Neo Hong Kong, 2083 – waar ze de verhalen van 14 verloren zielen ontdekt en de waarheid achter de vloek van haar eigen familie ontdekt!

video

Over Sense: A Cyberpunk Ghost Story

Geïnspireerd door klassieke avonturengames en de oorsprong van het survivalhorror-genre, viert Sense – A Cyberpunk Ghost Story de langzame, cerebrale griezel van angst in plaats van te vertrouwen op overdreven actie of jump scares.

Met veel aandacht voor tempo, sfeer en verhalen, combineert dit futuristische verhaal naadloos 2.5D-verkenning en probleemoplossing met spannende spookontmoetingen die als paranormale glitches in onze eigen realiteit fungeren.

In Neo Hong Kong, 2083, wordt een jonge vrouw genaamd Mei Lin Mak meegesleurd in een maalstroom van bovennatuurlijke horror. Terwijl ze in het eeuwenoude mysterie tuurt, wordt Mei gedwongen haar perceptie van de werkelijkheid en haar vertrouwen in haar cybernetische ogen in twijfel te trekken.

Onder de neonlichten van een cyberpunk-stadsbeeld verbergen de ruïnes van de Chong Sing Apartments een bloedig geheim dat wordt verlicht door de tradities van Chinese folklore en innovaties van de industriële toekomst. Als er enige hoop is om aan deze nachtmerrie te ontsnappen, moet Mei Lin dit complex verkennen, verhalen van 14 verloren zielen samenvoegen en de waarheid van haar eigen familievloek ontdekken.

Kenmerken:

  • Overleef de horror met behulp van avontuurlijke mechanica en verkenning.
  • Ervaar een prachtige, erotische handgeschilderde kunststijl met oosterse en westerse invloeden.
  • Ontgrendel extra outfits, waarvan sommige de interacties tijdens het spel veranderen.
  • Houd de meeslepende kennis bij met een handige dagboekfunctie.
  • Ontdek meerdere New Game + -modi, alternatieve eindes en verborgen extra’s!
  • Kom in de stemming met een viscerale soundtrack van bioscoopkwaliteit.

Sense: A Cyberpunk Ghost Story is vanaf 7 januari 2021 verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99

Ad