Sense: A Cyberpunk Ghost Story – Fysieke edities door Eastasiasoft

Sense: A Cyberpunk Ghost Story – Fysieke edities door Eastasiasoft

Playasia en Eastasiasoft hebben onthuld dat ze fysieke exemplaren van Sense: A Cyberpunk Ghost Story voor Nintendo Switch zullen uitbrengen.

Standaardedities zullen beschikbaar zijn samen met 2000 Limited Edition-bundels, waarvan de laatste het volgende bevatten:

  • Verzameldoos
  • Sense: A Cyberpunk Ghost Story Game (regiovrij)
  • Spelhandleiding
  • Originele soundtrack
  • Genummerd certificaat

Je kunt de standaardeditie hier pre-orderen en de Limited Edition hier, wanneer de pre-orders opengaan op 14 januari 2021 (10.00 uur ET).

video

Over Sense: A Cyberpunk Ghost Story

Dystopische sci-fi krijgt een survivalhorror-draai!

Geïnspireerd door klassieke avonturengames en de oorsprong van het survivalhorror-genre, viert Sense – A Cyberpunk Ghost Story de langzame, cerebrale griezel van angst in plaats van te vertrouwen op overdreven actie of jump scares.

Met veel aandacht voor tempo, sfeer en verhalen, combineert dit futuristische verhaal naadloos 2.5D-verkenning en probleemoplossing met spannende spookontmoetingen die als paranormale glitches in onze eigen realiteit fungeren.

In Neo Hong Kong, 2083, wordt een jonge vrouw genaamd Mei Lin Mak meegesleurd in een maalstroom van bovennatuurlijke horror. Terwijl ze in het eeuwenoude mysterie tuurt, wordt Mei gedwongen haar perceptie van de werkelijkheid en haar vertrouwen in haar cybernetische ogen in twijfel te trekken.

Onder de neonlichten van een cyberpunk-stadsbeeld verbergen de ruïnes van de Chong Sing Apartments een bloedig geheim dat verlicht wordt door de tradities van Chinese folklore en innovaties van de industriële toekomst. Als er enige hoop is om aan deze nachtmerrie te ontsnappen, moet Mei Lin dit complex verkennen, verhalen van 14 verloren zielen samenvoegen en de waarheid van haar eigen familievloek ontdekken.