Sephiroth is beschikbaar voor Super Smash Bros Ultimate

Sephiroth is beschikbaar voor Super Smash Bros Ultimate

De presentatie van Sephiroth Super Smash Bros. Ultimate is geslaagd voor nieuwe Mii-kostuums van Geno, Tifa, Barret en Aerith, naast Sephiroth zelf.

Je hoefde echter niet tot die tijd te wachten om als hem te spelen. Een tijdelijke baasmodus was beschikbaar voor de volgende en heette de Sephiroth-uitdaging.

Over Sephiroth in Smash

Sephiroth voegt zich bij Cloud als een andere speelbare vechter uit de FINAL FANTASY-serie. Maar hun speelstijlen zijn verre van vergelijkbaar. Hoewel ze allebei zwaarden bezitten, is er niet veel te vergelijken met het bereik van Sephiroths legendarische Masamune.

Hij is ook een veel lichtere jager, biedt snelle bewegingen, maar is groter en vatbaarder voor aanvallen van tegenstanders. Met een combinatie van krachtige en snel bewegende schuine strepen, luchtaanvallen, magische spreuken en worpen vormen Sephiroth en zijn machtige Masamune een formidabel paar tegen Cloud en de tientallen andere Super Smash Bros. Ultimate-jagers.

Northern cave

De nieuwe fase die is opgenomen in Challenger Pack 8 is gebaseerd op de Northern Cave, een iconische locatie uit de FINAL FANTASY-serie waar een climaxgevecht met Sephiroth plaatsvindt. Fans van FINAL FANTASY zullen verrukt zijn om bekende beelden te zien tijdens gevechten op het podium, waaronder de almachtige oproep Meteor en Holy, evenals het Highwind-luchtschip.

Fans zullen ook merken dat, aangezien Sephiroth zelf een videogamebaas is, zijn Classic Mode-reis in Super Smash Bros.Ultimate hem door een reeks gevechten voert tegen verschillende bazen, waaronder Dracula uit Castlevania, Ganon uit The Legend of Zelda, Rathalos uit de Monster Hunter-games en zelfs Galleom uit Super Smash Bros. Brawl.

Muziek

Naast de twee FINAL FANTASY-muziektracks die al in Super Smash Bros.Ultimate zijn opgenomen, voegt Challenger Pack 8 negen nieuwe tracks toe, waarmee het totaal aan FINAL FANTASY-muziektracks in de game op 11 komt. Challenger Pack 8 bevat ook een speciaal Spirits Board geïnspireerd op de FINAL FANTASY-serie, inclusief Spirits gebaseerd op klassieke personages Aerith, Tifa en Barret.

Ad