Serial Cleaners aangekondigd

Serial Cleaners aangekondigd

Draw Distance onthulde dat een vervolg op Serial Cleaner in de vorm van Serial Cleaners nu in de maak is voor Nintendo Switch en andere platforms, met een startvenster van 2021.

In de game keren spelers terug naar een leven vol onopgemerkte moorden – nu met vier verschillende personages en verhalen om te ontdekken!

video
play-rounded-fill

Over Serial Cleaners

Zo herinner ik het me niet.

New York City, oudejaarsavond 1999. Een onwaarschijnlijk team van vier professionele schoonmakers voor de meute komt bij elkaar om te drinken en herinneringen op te halen over hun carrière rond de millenniumwisseling. Als de details van hun verhalen niet meer overeenkomen, begint de lelijke waarheid achter hun samenwerking zich te openbaren. Wat begint als een viering van een decennium van gedeelde geschiedenis, verandert langzaam in een gespannen en gevaarlijke impasse.

Ontmoet ze op een heel vreemde tijd in hun leven.

Een eerbetoon aan de bioscoop uit de jaren 90 – van Tarantino’s klassiekers via thrillers over cultmisdaden tot favorieten van B-films en meer – Serial Cleaners remixt die vertrouwde plaatsen, personages en scènes tot een geheel eigen draai aan een decennium vol felgekleurd optimisme … en het vuil eronder. Onze rijke soundtrack is samengesteld uit vele genres die het einde van de 20e eeuw hebben bepaald, van hiphop aan de oostkust tot industriële metal en rave. Het maakt niet uit of het geluid van ‘jouw’ jaren negentig werd bepaald door de clubs, de festivals of de radio – we hebben je gedekt. ​​

Verplaats zonder geluid. Reinig zonder emotie. Verdwijn zonder sporen.

Vier personages, vier perspectieven, vier speelstijlen. Street smarts, brute force, geavanceerde technische vaardigheden of ouderwetse kneepjes van het vak: met elk kun je een soortgelijk obstakel heel anders aanpakken. Kies je pad door het niet-lineaire verhaal door het deel van het verhaal te kiezen dat je vervolgens wilt horen, en benader vervolgens elke missie zo zorgvuldig of brutaal als je wilt. Gebruik stealth, verkenning en snelheid als de situatie – en uw favoriete ervaring – dit rechtvaardigt. Weg met de lichamen en ander schadelijk bewijs om de lei van het decennium schoon te vegen voordat het nieuwe millennium komt!