Serial Cleaners – Launch trailer

Serial Cleaners – Launch trailer

Serial Cleaners, een stealth-actiegame die van boven naar beneden wordt gespeeld, is net uitgekomen en we hebben een nieuwe trailer om dit te vieren. Draw Distance en uitgever 505 Games geven fans nog een laatste blik op de game.

video
play-rounded-fill

Video link; https://youtu.be/LKxlK-hGr0U 

Over Serial Cleaners

In dit vervolg op de culthit Serial Cleaner uit 2017 speel je als Bob C. Leaner, Psycho, Lati en Vip3r, vier antihelden die zich moeten ontdoen van het bewijs dat is achtergelaten door de wrede menigte in New York in de jaren negentig. Elk van hen is goed in iets anders, zoals computers hacken of mensen uit elkaar halen, waardoor ze de perfecte groep zijn voor dit soort macabere werk.

De coole stijl van Serial Cleaners is een mix van het neo-expressionisme van Jean-Michel Basquiat en de genre-buigende muziek van Joshua Eustis (Telefon Tel Aviv, Nine Inch Nails, Apparat en nog veel meer). Help de jaren ’90 met een knaller uit te gaan terwijl je het vuile werk van de maffia doet, de politie ontwijkt en luistert naar de verhalen van de bemanning… maar onthoud dat niet ieders verhaal klopt.

In Noord-Amerika kun je Serial Cleaners krijgen in de Nintendo Switch eShop. De releasedatum in Europa is vastgesteld op 6 oktober 2022.