Seven Knights: Time Wanderer bevestigd voor wereldwijde release

Seven Knights: Time Wanderer bevestigd voor wereldwijde release

Netmarble onthulde dat Seven Knights: Time Wanderer (een niet-gacha die de mobiele game Seven Knights opnieuw bedacht) naar de Nintendo Switch in Japan zou gaan.

De uitgever bevestigde dat de game ook buiten Japan een wereldwijde release zou krijgen, via de eShop van elke regio. Voorlopig geen verdere details over de prijzen of het release-venster van de game.

video

Na de livestream van Nintendo Direct kondigt Netmarble met trots zijn eerste videogame aan voor de Nintendo Switch ™ – Seven Knights – Time Wanderer -, een console-exclusieve versie van een van de populaire mobiele role-playing games (RPG’s) van het bedrijf. .

Over Seven Knights – Time Wanderer

Seven Knights – Time Wanderer – is een visueel verbluffende, realtime en turn-based RPG gebaseerd op Seven Knights Mobile, met geheel nieuwe besturings- en vechtsystemen en gamecontent die is geoptimaliseerd voor het consoleplatform. Bovendien introduceert het als RPG voor één speler ook zijn originele verhaal anders dan de mobiele versie. Deze game wordt wereldwijd in elke regio als digitaal pakket uitgebracht via de Nintendo eShop. Seven Knights – Time Wanderer – bevat geen gacha-systeem terwijl spelers in-game personages verwerven naarmate ze verder komen in het verhaal.

“Sinds de Koreaanse lancering van Seven Knights in 2014 was het heel bescheiden en opwindend om te zien hoe het spel wereldwijd populairder werd. We zouden niet blijer kunnen zijn dat Seven Knights – Time Wanderer – Netmarble’s eerste Nintendo-game zal zijn, ” zegt Young Jae Park, Executive Producer van Netmarble. “Het team kan niet wachten om te vertellen wat Seven Knights – Time Wanderer – zo speciaal maakt voor een nieuw publiek, dus we zullen nauw samenwerken met Nintendo om ervoor te zorgen dat onze eerste consolegame opwindend is voor Nintendo Switch-gamers om mee te spelen.” </ p>

Verhaal

Seven Knights – Time Wanderer – richt zich op het verhaal van het achtste lid van de Seven Knights, Vanessa, die is uitgerust met de ultieme magische uitrusting, een bewuste zandloper die bekend staat als Sandy. Nadat ze in de wendingen van ruimte en tijd is gevallen, begint ze aan een reis om veilig naar huis terug te keren, waar originele personages uit de mobiele versie van Seven Knights zich als feestlid bij hen voegen in dit realtime, turn-based, gevechtsgerichte avontuur .

De originele versie van Seven Knights is sinds de eerste lancering in maart 2014 beschikbaar in meer dan 150 landen wereldwijd, zowel in de App Store als in Google Play, en heeft gedurende zes jaar wereldwijd 60 miljoen cumulatieve downloads opgeleverd. Seven Knights, een turn-based mobiele RPG die wereldwijd enorm populair is, biedt het plezier van het verzamelen en koesteren van ongeveer 700 soorten personages met intense turn-based gevechten.