Seven Knights: Time Wanderer – Onthullingstrailer

Seven Knights: Time Wanderer – Onthullingstrailer

Netmarble heeft een onthullende trailer uitgebracht voor Seven Knights: Time Wanderer op de Nintendo Switch, een spin-off die dezelfde setting deelt als de mobiele game Seven Knights.

video

Over de Seven Knights-franchise

Een top mobiele RPG-game met meer dan 60 miljoen downloads wereldwijd.

Geniet van epische fantasieverhalen die draaien om de sterkste krijgers in de wereld van Seven Knights.

Belangrijkste kenmerken van Seven Knights: Time Wanderer

  • Een spin-offverhaal in dezelfde wereld als de mobiele game Seven Knights – Vanessa, het achtste lid van Seven Knights, en magisch instrument Sandy gaan op avontuur door tijd en ruimte.
  • Een avontuurlijke RPG met een fascinerende verhaallijn – Vanessa’s verhaal ontvouwt zich terwijl ze verschillende dimensies verkent en bondgenoten rekruteert die gaandeweg haar vrienden worden.
  • Personages met unieke vaardigheden en verhalen – De game biedt een selectie van 15 speelbare personages.
  • Een dynamisch turn-based vechtsysteem – Real-time turn-based gevechten met elementen en een hefboomsysteem. Vorm een ​​team van vijf personages met de meest gunstige vaardigheden en elementen voor elke fase.
  • Opwindende aanvullende inhoud – Breng Vanessa terug naar dimensies die ze heeft bezocht om te communiceren met haar nieuwe vrienden in Egonyx. Daag uw vaardigheden in Lunanyx uit en geniet van andere opwindende inhoud!

Verhaal

Vanessa valt op een mysterieuze plek en opent haar ogen in duisternis. Ze komt het legendarische magische gereedschap Sandy tegen dat ontwaakt is uit zijn zegel, en ontdekt dat ze door een sprong in de tijd is uitgegroeid tot een volwassene.

Vastbesloten om haar weg terug te vinden naar haar eigen tijd en dimensie, waagt Vanessa zich met Sandy door verschillende tijden en dimensies. Onderweg ontmoet ze nieuwe vrienden en staat ze met hen voor nieuwe uitdagingen, niet wetende dat ze in een gemeen complot terecht zal komen dat haar wereld voor altijd zou kunnen veranderen.

Vanessa moet de Tijdkristal in elke dimensie vinden om te voorkomen dat ze voor altijd vast komt te zitten en verloren gaat in de tijd. Om haar weg naar huis te vinden en haar vrienden te redden, begint Vanessa aan een groots avontuur door de tijd.

Personages uit aflevering I

Vanessa (ingesproken door Yukari Tamura)
Verjaardag: 29 januari
Leeftijd: 10
Hoogte: 5 ′ 6 ″
Gewicht: 112 pond
Bloedgroep: O

Vanessa werd geboren in de beroemde familie Windringer-magiërs. De jonge Vanessa verkent haar huis met haar vrienden en opent een verzegelde deur die haar niet mocht betreden.

Een mysterieus magisch gereedschap dat in het midden van de kamer is geplaatst, straalt plotseling een helder licht uit en omhult Vanessa. Vanessa verdwijnt, haar vrienden verbijsterd achterlatend.

Sandy (ingesproken door Shouya Chiba)
Verjaardag: ???
Leeftijd: ???
Hoogte: ???
Gewicht: ???
Bloedgroep: ???

Als legendarisch magisch instrument dat tijd en ruimte kan overstijgen, heeft Sandy vele jaren gewacht om zijn ware meester te ontmoeten.

The Magic Academy besloot het lot van Sandy toe te vertrouwen aan de beroemde magiërsfamilie, de Windringers.

Sandy werd 800 jaar lang veilig vastgehouden bij de Windringers totdat hij werd gewekt door een zeer onverwacht incident.

Hayoung (ingesproken door Mikako Komatsu)
Verjaardag: 28 september
Leeftijd: 23
Hoogte: 5 ′ 4 ″
Gewicht: 103 pond
Bloedgroep: A

Hayoung is een afstammeling van de priesteressen uit Aisha, en zij is de eigenaar van het magische artefact, de Spirit Lamp.

Onder leiding van de Spirit Lamp op zoek naar ronddolende zielen, komt Hayoung Vanessa tegen in de dimensie van de afgrond.

Ze is goedhartig en aarzelt niet om dolende zielen te helpen.

Een nieuwe releasedatum moet nog worden onthuld na de aangekondigde vertraging een paar maanden geleden.