Seven Pirates H – Eerste 22 minuten

Seven Pirates H – Eerste 22 minuten

Zou je een duik willen nemen in de wereld van Seven Pirates H op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je de eerste 22 minuten bekijken.

Seven Pirates H wordt in het Engels gepubliceerd en bevat alle eerder uitgebrachte DLC, evenals exclusieve Switch-functies zoals HD-rumble-ondersteuning en extra besturingsopties!

video
play-rounded-fill

Over Seven Pirates H

Zeil uit met een brutale groep monstervrouwen om de zeeën te verkennen op zoek naar goud en glorie!

Ga samen met de jeugdige piraat Parute Kairi en het perverse jongensmonster Otton op expeditie om de begraven rijkdommen van de Monsupi-zee te vinden! Parute gaat op pad met een magisch kompas en de hulp van haar monstermeisjesvrienden, vastbesloten om een ​​legendarische reputatie voor zichzelf te verdienen, maar wat begint als een losbandig spel over onontgonnen eilanden, onthult uiteindelijk iets sinisters. Parute en zijn compagnie ontdekken enkele angstaanjagende feiten over de vorst die deze zeeën beheert via hun kleurrijke interacties met rivaliserende piraten en dorpelingen in nood, tot aan een conflict dat hun charmante bemanning zou kunnen verscheuren!

Seven Pirates H is een conventionele RPG waarin avontuur en ontdekking centraal staan, met een goede dosis fanservice! Als Parute leid je je groep monsterdames in de strijd tegen snode vijanden, waarbij je kwetsbaarheden uitbuit om een ​​voordeel te behalen in turn-based gevechten. Steek eilanden op Otton over om verborgen locaties te vinden, goodies te verzamelen en je krachten te verbeteren naarmate je hoger komt! Je kunt de borstomvang van de volledig vrouwelijke bemanning beheren met het innovatieve “Booby Training”-systeem voor statverhoging, groter voor meer kracht en verdediging, of kleiner voor verbeterde snelheid en behendigheid!

Kenmerken

  • Ontdek een nieuw op zichzelf staand hoofdstuk in de Genkai Tokki-serie!
  • Verken de eilanden en de waterwegen eromheen op zoek naar mythische rijkdommen.
  • Neem het op tegen snode vijanden in turn-based gevechten, verbeterd met de Auto-modus en andere voordelen.
  • Beheer de kwaliteiten van je volledig vrouwelijke staf door minigames te spelen die je buste verbeteren!
  • Als je door gevaarlijke kerkers komt, kun je je statistieken en vaardigheden verbeteren, zijmissies ondernemen en andere dingen doen.
  • Geniet van een levendige high-definition 3D-presentatie, volledig gesproken karakters en veel fanservice!

Seven Pirates H is momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Een fysieke versie is ook beschikbaar via Playasia.

Ad