Seven Pirates H komt op 12 Mei

Seven Pirates H komt op 12 Mei

Seven Pirates H wordt op 12 mei 2022 uitgebracht in de Nintendo Switch eShop in Noord-Amerika, Europa en Azië voor $ 39,99 / € 39,99 / £ 34,99. Zoals eerder vermeld, zal Genkai Tokki: Seven Pirates (2016) opnieuw worden uitgebracht met alle eerder gepubliceerde DLC, evenals exclusieve Nintendo Switch-functies, waaronder HD-rumble-ondersteuning en extra besturingsopties!

Seven Pirates H, een booby-training-RPG, heeft een bevestigde releasedatum.

video
play-rounded-fill

Video Link; https://www.youtube.com/watch?v=saY3Hrpd-hw 

Over Seven Pirates H

We zijn verheugd om de officiële releasedatum te onthullen van de aanstaande RPG Seven Pirates H, die op 12 mei 2022 op de Nintendo Switch wordt uitgebracht in Noord-Amerika, Europa en Azië. Dit is een gloednieuwe versie van Idea Factory’s volgende zelfstandige inzending in de Genkai Tokki-serie, boordevol verbeterde HD-presentatie en al het eerder uitgebrachte materiaal voor de PS Vita in Japan.

Er is een nieuwe gameplay-clip gemaakt ter ere van de aankondiging van de releasedatum van de game, die de verkennings- en gevechtsaspecten van de game demonstreert in de vertaalde Engelse editie. Karakterbiografieën, afbeeldingen, video, systeeminformatie, winkellinks en meer zijn allemaal op een officiële speciale website voor Nintendo Switch geplaatst.

Seven Pirates H is gemaakt door Compile Heart en Felistella, uitgebracht in de oorspronkelijke release en geconverteerd voor Nintendo Switch door Idea Factory in nauwe samenwerking met Eastasiasoft Limited. De digitale prijs is $ 39,99 / € 39,99 / £ 34,99, met een introductiekorting van 15% die beschikbaar is in de eShop gedurende de eerste drie weken na de release.

Seven Pirates H fysieke versies voor de Nintendo Switch zijn nu beschikbaar voor pre-order via online retailer Playasia. Er worden slechts 4000 Limited Editions gemaakt, die elk $ 59,99 kosten plus verzendkosten en inclusief het spel, de handleiding, het kunstboek, de muziek-cd, stickervellen en het genummerde certificaat in een verzamelbox. Standaardexemplaren zijn beschikbaar voor pre-order voor $ 39,99 USD. Op 12 mei 2022 beginnen de uitvoering en verzending tegelijk met de digitale release.