Severed Steel komt eind 2021

Severed Steel komt eind 2021

Uitgever Digerati en ontwikkelaar Greylock Studio hebben een Nintendo Switch-versie aangekondigd voor de game Severed Steel.

Severed Steel is een sci-fi first-person-shooter met vernietigbare omgevingen en stijlvolle bewegingsopties. Het wordt als eerste gelanceerd op pc op 17 september en wordt later in 2021 gelanceerd voor Switch en andere consoles.

video
play-rounded-fill

Over Severed Steel

Severed Steel is een first-person shooter voor één speler met een vloeiend stuntsysteem, vernietigbare voxel-omgevingen, heel veel bullet-time en een unieke eenarmige hoofdrolspeler. Jij bent het, je trekkervinger en een laars met stalen neuzen tegen een bovenbouw vol slechteriken. Keer muurruns, duiken, salto’s en slides aan elkaar om elke laatste vijand neer te halen.

Belangrijkste kenmerken

  • Een unieke vechter – Speel als Steel, een behendige, eenarmige scherpschutter op een missie. Er is geen herladen – kies je schoten goed en wees klaar om een ​​geladen wapen uit de koude, dode handen van je vijanden te wrikken.
  • Stijlvolle gevechten – Ontwijk kogels, spring van muren, slide kick, gooi met wapens – doe wat nodig is om als beste uit de bus te komen in intense en waanzinnige vuurgevechten.
  • Volledig vernietigbare omgeving – Peper door pleisterwerk met scherpe 4,7 mm rondes, pons door dik beton met .50 cal slakken, of maak grote gaten in dingen met je armkanon.
  • Dynamische AI ​​– Geen twee gevechten zijn hetzelfde dankzij dynamische, niet-gescripte, squadrongebaseerde AI.
  • Toegankelijkheid – Een reeks aanpasbare instellingen voor functies zoals moeilijkheidsgraad, beelden, audio, bedieningselementen, navigatie en meer.
  • Niveau-editor (met Steam Workshop-ondersteuning) – Bouw levels en deel ze met de community. Opmerking: deze functie bevindt zich in de bètafase en wordt na de lancering geüpdatet.