Shadow Man Remastered – Eerste 30 minuten

Shadow Man Remastered – Eerste 30 minuten

Shadow Man Remastered is nu beschikbaar op Nintendo Switch. Handheld-spelers zorgden voor meer dan een half uur uitgebreide gameplay.

video
play-rounded-fill

Over Shadow Man Remastered

Hij is onderweg en achtervolgt boeven in zowel de geestelijke als de fysieke wereld. Een demonische man met een voodoo-masker op zijn borst en elektriciteitskabels die over zijn rug lopen, is onderweg. De Shadow Man is onderweg en jaagt het kwaad van de Liveside naar de Deadside. Om de dag des oordeels af te wenden. Om je ziel te redden.

Verken moordscènes in Louisiana, de Swamplands, een huurkazerne in New York, een gevangenis in Texas, het asiel en nog veel meer locaties terwijl je criminelen achtervolgt in twee universums.

Ga naar binnen, uitgerust met hoogwaardige vuurwapens of zielvernietigende voodoo-vaardigheden om het kwaad terug de duisternis in te sturen.

Ontrafel de mysteries van Deadside: los raadsels op door angstaanjagende voodoo-items te verzamelen.

Meer dan 40 gedetailleerde tussenfilmpjes en uren aan conversatie in de game zorgen ervoor dat je de nachtmerrie kunt beleven.

Shadow Man: Remastered is een volledige remake van het originele spel met niet eerder uitgebracht materiaal hersteld!

Shadow Man Remastered is momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. De talen Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees worden allemaal ondersteund.