Shadow Man Remastered trailer

Shadow Man Remastered trailer

Shadow Man, een game die in 1999 de machtige Nintendo 64 sierde, krijgt de remasterbehandeling. De remaster wordt afgehandeld door Night Dive Studios , het team dat verantwoordelijk was voor de redelijk recente Turok-remasters.

video
play-rounded-fill

Zoals je kunt zien aan de nieuw uitgebrachte trailer, hebben ze de randen opgeruimd en “verbeterde schaduwtoewijzing, belichting per pixel, anti-aliasing en ontbrekende inhoud toegevoegd die uit het originele spel is verwijderd.”

Deze versie lijkt te zijn gebaseerd op de later uitgebrachte Dreamcast-versie van Shadow Man. Er is geen releasedatum aangekondigd, maar deze is bevestigd voor de Nintendo Switch.

Over Shadow Man

Hij komt eraan en besluipt criminelen in de geestenwereld en de echte wereld. Een bezeten man komt eraan, een voodoo-masker in zijn borst en krachtlijnen in zijn rug. Shadow Man komt eraan en volgt het kwaad van Liveside naar Deadside. Om een ​​apocalyps te stoppen. Om je ziel te redden.

Stalk criminelen in twee werelden: ontdek de plaats delicten in Louisiana, Swamplands, een woning in New York, een gevangenis in Texas, het asiel en vele andere plaatsen.

Stuur Evil terug naar de duisternis: ga gewapend met hoogwaardige wapens of vernietigende voodoo-krachten.

Ontrafel de Mysteries of Deadside: Verzamel sinistere voodoo-artefacten om puzzels op te lossen.

Live the Nightmare: meer dan 40 meeslepende tussenfilmpjes en uren in-game spraak.

Ad