Shadowrun Trilogy komt in Juni

Shadowrun Trilogy komt in Juni

The Shadowrun Trilogy, een compilatie van drie veelgeprezen role-playing games gebouwd in het beroemde fantasy-cyberpunk Shadowrun-scenario, komt op 21 juni 2022 op consoles, volgens Paradox Interactive, een goedaardige megacorp dat overal games voor deckers produceert en distribueert.

De Shadowrun Trilogy, een geremasterde versie van Harebrained Schemes’ Shadowrun Returns RPG’s, is verbeterd voor console-play met opgeschaalde beelden, verbeterde prestaties en voor controllers geoptimaliseerde gameplay.

video
play-rounded-fill

Over Shadowrun Trilogy

Shadowrun Returns is een verhaalrijke RPG met turn-based tactische actie die zich afspeelt in de legendarische Shadowrun-wereld, voor het eerst gefinancierd via Kickstarter in slechts 28 uur en de eerste door Kickstarter gefinancierde game die debuteerde nadat hij meer dan $ 1 miljoen had opgehaald. Shadowrun Returns is ontworpen door Jordan Weisman, de ontwikkelaar van de originele Shadowrun-tablet-RPG, en werd met veel lof gepubliceerd voor pc en mobiele platforms, gevolgd door twee sequels.

Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut en Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition zijn onafhankelijke vervolgen die zich bij Shadowrun Returns voegen om de Shadowrun-trilogie te creëren, die later dit jaar op consoles zal verschijnen.

Ad