Shadows Of Adam: Meer Gameplay

Shadows Of Adam: Meer Gameplay

Benieuwd hoe Shadows Of Adam eruit ziet op Switch? Handheld Players heeft meer dan 40 minuten aan beeldmateriaal geüpload van de hooggewaardeerde retro-stijl RPG.

video

Het toont de openingsmomenten van de game, turn-based gevechten en meer.

Over Shadows Of Adam

Shadows of Adam is de droom van een klassieke JRPG-fan die uitkomt. Shadows of Adam brengt een meeslepend verhaal, uniek snel gevechtssysteem en gemoderniseerde visuals naar een geliefd genre.

Weggestopt van de buitenwereld door de ondoordringbare waas van de Misty Woods, leefde het dorp Adam grotendeels in vrede sinds de dagen van de Wraith Oorlog. Magie, de duistere kracht die die oorlog voedde is verdwenen. Maar de duisternis daalt weer en Adam’s legendarische held, Orazio, is er niet meer.

10 jaar geleden vertrok hij zonder uitleg en keerde nooit terug, waardoor zijn zoon en geadopteerde dochter worstelden met het duistere geheim dat hij achterliet – een geheim dat nu onthuld moet worden als de kinderen hopen om zowel Adam als hun overleden vader te redden, hoewel de openbaring kan de wereld losmaken.

  • Dwingend, karaktergericht verhaal: Shadows of Adam’s verhaal is er één met een diep verhaal en een interessante plot. Het verhaal draait om 4 hoofdpersonages: Asrael, Kellan, Curtis en Talon.
  • Een strategisch AP Management Battle System: AP wordt automatisch hersteld tussen elke gevechtsronde en door vijanden te verslaan. Dit maakt een uniek uitputtingssysteem mogelijk dat vaardigheidsgebruik en snelle gevechten bevordert.
  • Beautiful Visuals: Shadows of Adam heeft prachtig gemoderniseerde beelden geïnspireerd op klassieke JRPG’s uit het SNES-tijdperk.
  • Originele soundtrack met meer dan 44 nummers: een originele soundtrack van Tyler Mire die is geïnspireerd op muziek uit de beste games van het genre. Deze soundtrack bevat unieke thema’s voor elk gebied en elk personage en heeft de nadruk op een sterke melodie en een emotionele band.

Shadows Of Adam lanceert 3 mei voor het inschakelen van de eshop.