Shadowverse: Champion’s Battle komt zomer 2021

Shadowverse: Champion’s Battle komt zomer 2021

Vorig jaar werd RPG Shadowverse: Champion’s Battle gelanceerd voor de Nintendo Switch in Japan, met sterke aanwijzingen dat er uiteindelijk een westerse release zou komen.

XSEED Games en Marvelous hebben onthuld dat ze het spel respectievelijk in Noord-Amerika en Europa zullen publiceren, met een releasedatum van zomer 2021.

Shadowverse: Champion’s Battle gooit spelers in de wereld van Tensei Academy, waar ze het opnemen tegen de kleurrijke cast uit de anime tie-in-serie!

video
play-rounded-fill

Over Shadowverse: Champion’s Battle

“Shadowverse: Champion’s Battle is gebaseerd op de anime-aanpassing van Cygames ‘populaire strategische multiplayer mobiele en pc-kaartgevechtgame Shadowverse en brengt de mechanica voor het bouwen van diepe kaarten naar een nieuw platform en biedt ze een frisse verhalende ervaring perfect voor zowel ervaren spelers. De game zal digitaal en in de winkel verkrijgbaar zijn, en alle versies worden geleverd met een speciale promotiecode die twee alternatieve kunstkaarten (elk drie kaarten), 10 zienersbollen en cosmetische items inwisselbaar in de mobiele of pc-versie van Shadowverse biedt. </ P >

Shadowverse: Champion’s Battle is een vernieuwde versie van het strategische multiplayer-gevechtsspel voor mobiele en pc-kaarten voor het consumentenplatform. Naarmate spelers het spel vorderen, kunnen ze nieuwe kaarten verzamelen om krachtigere kaartspellen te bouwen. De game kan solo worden ervaren, of spelers kunnen online naar multiplayer-wedstrijden gaan om complexe nieuwe strategieën tegen anderen te testen. Het zal ook een Battle Pass-systeem bevatten met cosmetische beloningen voor leidershuid en andere in-game bonussen die ontgrendeld kunnen worden door missies te voltooien, zoals het winnen van online wedstrijden. De Switch-release voegt ook luxe gevechtsanimaties toe voor een meer meeslepende ervaring.

In Shadowverse: Champion’s Battle kruipen spelers in de huid van een transferstudent naar de Tensei Academy, waar ze snel kennis maken met het Shadowverse-kaartspel door hun klasgenoot, Hiro Ryugasaki. De nieuwe vrienden werken samen met Shadowverse clubvoorzitter (en enige lid) Rei op een zoektocht om het populaire kaartgevechtspel onder de knie te krijgen en de club in zijn oude glorie te herstellen door het nationale kampioenschap te winnen. Tijdens hun avonturen kunnen spelers unieke locaties in de school en de omliggende stad verkennen, waar evenementen en ontmoetingen wachten op de minst verwachte plaatsen. Werk samen met nieuwe vrienden, strijd om de nationale kampioen te worden en red de Shadowverse Club voor toekomstige generaties! ”