Shakedown: Hawaii – Eerste 10 minuten

Shakedown: Hawaii – Eerste 10 minuten

Vraagt je jezelf af of je genoeg schurk bent voor Shakedown: Hawaii op Nintendo Switch? Dankzij ContraNetwork kun je nu het door GTA geïnspireerde avontuur bekijken.

video
play-rounded-fill

Over Shakedown: Hawaii

Schakel lokale concurrenten uit en ‘re-zone’ de buurt – zodat je je eigen bedrijfsimperium kunt opbouwen!

Shakedown: Hawaii volgt drie protagonisten door een 16-bits open wereld. Bouw je eigen “legitieme” bedrijf door missies te voltooien, bedrijven te verwerven, concurrenten te saboteren, land te “herbestemmen” en winkels af te sluiten voor beschermingsgeld.

Verken het eiland te voet, per auto of per boot. Het is gevuld met arcade-uitdagingen, zijwensen, winkels om te winkelen, huizen om in te burgeren, burgers om mee te werken en geheimen om te ontdekken.

Je begint je avontuur als een ouder wordende CEO, die worstelt om de moderne wereld te begrijpen. Online shoppen doodde zijn winkels, reed zijn taxibedrijf en streamde zijn videotheken. Om het bedrijf te redden, moet hij de ‘methoden’ van het moderne bedrijfsleven leren kennen en deze gebruiken om zijn imperium opnieuw op te bouwen.

Het hele eiland ligt voor het grijpen … of althans, zou met het juiste bedrijfsmodel kunnen zijn.

Het is zaken aan de voorkant en lichamen achterin … in Shakedown: Hawaii.

Shakedown: Hawaii raakt de Switch eShop op 7 mei 2019, voor $ 19,99 USD. Een fysieke versie is ook in de maak en zal later in de toekomst worden gelanceerd.