Shakedown Hawaii – Fysieke editie komt deze week

Shakedown Hawaii – Fysieke editie komt deze week

VBlank heeft de details voor de fysieke Nintendo Switch-editie van Shakedown Hawaii aangekondigd. De game is beschikbaar als een Collectorseditie en Standaardeditie.

De Collectorseditie is beperkt tot 4000 eenheden en zal worden verkocht voor USD 44,99, terwijl de standaardeditie zal gaan voor USD 29,99.

video
play-rounded-fill

Een fysieke Shakedown

De fysieke Nintendo Switch-editie van Shakedown: Hawaii is eindelijk verpakt!

Het zal volgende week beschikbaar zijn als zowel een Collectorseditie als Standaardeditie, rechtstreeks van vblank.com. Ze zijn allemaal vervaardigd, bij de hand en klaar voor verzending!

De Collectorseditie is beperkt tot 4.000 exemplaren en wordt geleverd in een speciale collectorsdoos. Het bevat een exclusief minifiguur van het karakter van de CEO met een verwijderbare standaard, een handleiding in kleur en natuurlijk … een cartridge! Het is regio-vrij en ondersteunt alle Nintendo Switch-systemen, wereldwijd.

DUS WANNEER?

De fysieke editie van de Nintendo Switch is te koop op woensdag 25 september om 10.00 uur Pacific, 13.00 uur Eastern, 18.00 uur Britse tijd.

De standaardeditie is $ 29,99 USD. De Collectorseditie is $ 44,99 USD.

Over Shakedown Hawaii

Shakedown: Hawaii volgt drie hoofdrolspelers door een 16-bits open wereld. Bouw je eigen ‘legitieme’ onderneming door missies te voltooien, bedrijven over te nemen, concurrenten te saboteren, land te ‘bestemmen’ en winkels neer te halen voor beschermingsgeld.

Verken het eiland te voet, per auto of per boot. Het is gevuld met arcade-uitdagingen, sidequests, winkels om te winkelen, huizen om in te burgeren, burgers om mee te communiceren en geheimen om te ontdekken.

Je begint je avontuur als een ouder wordende CEO, die moeite heeft om de moderne wereld te begrijpen. Online winkelen heeft zijn winkels vermoord, zijn taxibedrijf gedeeld en zijn videotheken gestreamd. Om het bedrijf te redden, moet hij de ‘methoden’ van het moderne bedrijfsleven leren kennen en deze gebruiken om zijn rijk opnieuw op te bouwen.

Het hele eiland ligt voor het oprapen … of in ieder geval met het juiste bedrijfsmodel.

Het zijn zaken vooraan en lichamen achteraan … in Shakedown: Hawaii.

Ad