Shantae 5 hernoemd naar Shantae and the Seven Sirens

Shantae 5 hernoemd naar Shantae and the Seven Sirens

WayForward deelde nieuwe details over de vijfde aflevering van de Shantae-serie. De game heet nu “Shantae and the Seven Sirens”.

Shantae and the Seven Sirens

WayForward zegt dat het spel “de buikdansende, haar-zweepslagen, half-genie held naar een tropisch eiland stuurt waar Shantae en haar vrienden andere Half-Genie bondgenoten tegenkomen, maar ze ontdekken al snel dat er problemen zijn in het paradijs”.

De game zal “geheel nieuwe danskunsten en instant-transformatie Fusion Magic” bevatten, evenals “een nieuw verzamelkaartsysteem dat spelers de vrijheid geeft om de krachten van Shantae aan te passen aan hun eigen speelstijl”. De game wordt uitgebracht op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, pc en Apple Arcade.

Nieuwe locaties, vaardigheden en vrienden wachten op het grootste avontuur van Shantae ooit!

Nadat we in maart de volgende game in de Shantae-serie eerder hadden aangekondigd, zijn we trots de officiële titel te onthullen voor de langverwachte actie-avontuur-platformer: Shantae and the Seven Sirens.

Vroeger Shantae 5 genoemd, stuurt Shantae and the Seven Sirens de buikdansende, haar-zweepslagen, half-genie held naar een tropisch eiland waar Shantae en haar vrienden andere Half-Genie bondgenoten tegenkomen, maar ze ontdekken al snel dat er problemen zijn in het paradijs . Terwijl Shantae verstrikt raakt in de sinistere geheimen van het eiland, zal ze geheel nieuwe danskunsten en instant-transformatie Fusion Magic gebruiken om de niet-lineaire, onderling verbonden wereld te verkennen waar ze meerdere steden bezoekt, verraderlijke labyrinten overwint en gemene bazen bestrijdt. Het spel heeft ook een nieuw verzamelkaartsysteem dat spelers de vrijheid geeft om de krachten van Shantae uit te breiden naar hun eigen speelstijl.

Shantae and the Seven Sirens, uitgebracht op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC en Apple Arcade, is de vijfde inzending in de Shantae-serie, die oorspronkelijk in 2002 op de Game Boy Color debuteerde. Aanvullende informatie over de game, inclusief de distributie , prijzen en releasedatum worden aangekondigd zodra deze beschikbaar komen. Ga naar wayforward.com voor meer informatie over de Shantae-serie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verken een onderling verbonden wereld met behulp van nieuwe Fusion Magic-creatietransformaties, waaronder een newt en andere watervormen!
  • Handgeschilderde visuals in 4K-resolutie (alleen op 4K-apparaten)!
  • Geheel nieuwe personages en terugkerende favorieten zoals Rottytops, Sky, Bolo en de snode Risky Boots!
  • Verzamel en power-up met monster-kaarten!
  • Geniet van minispellen, verkrijg magie en items en ontdek geheimen!
  • Prachtig geanimeerde tussenfilmpjes in tv-stijl!

Samenvatting:

Naam: Shantae and the Seven Sirens
Uitgever / ontwikkelaar: WayForward
Releasedatum: TBD
Platform: Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, pc, Apple Arcade
Spelers: 1
Prijs: TBD