Shantae And The Seven Sirens – Eerste 30 minuten

Shantae And The Seven Sirens – Eerste 30 minuten

Wil je nog meer van het nieuwste avontuur van de halfgenie-held in actie zien bij Shantae and the Seven Sirens?

Dankzij GameXplain kun je nu de eerste 30 minuten van het spel bekijken.

video

Apple Arcade beta

Het beeldmateriaal is echter niet dat van de Nintendo Switch. Het is van Apple Arcade beta. Afgezien van meer gameplay-beelden, krijgen we ook een kijkje in enkele geheel nieuwe verhaalscènes van de game! Maar we kunnen er zeker van zijn dat het er op de Nintendo Switch erg op lijkt,

Over Shantae and the Seven Sirens

Vroeger Shantae 5 genoemd, stuurt Shantae and the Seven Sirens de buikdansende, haar-zweepslagen, half-genie held naar een tropisch eiland waar Shantae en haar vrienden andere Half-Genie bondgenoten tegenkomen, maar ze ontdekken al snel dat er problemen zijn in het paradijs .

Terwijl Shantae verstrikt raakt in de sinistere geheimen van het eiland, zal ze geheel nieuwe dansvaardigheden en instant-transformatie Fusion Magic gebruiken om de niet-lineaire, onderling verbonden wereld te verkennen waar ze meerdere steden bezoekt, verraderlijke labyrinten overwint en gemene bazen bestrijdt.

Het spel heeft ook een nieuw verzamelkaartsysteem dat spelers de vrijheid geeft om de krachten van Shantae uit te breiden naar hun eigen speelstijl.

Shantae and the Seven Sirens komt ergens in 2019 uit op de Nintendo Switch.