Shantae And The Seven Sirens – Gratis Spectacular Superstar update, met vier nieuwe modi

Shantae And The Seven Sirens – Gratis Spectacular Superstar update, met vier nieuwe modi

WayForward heeft officieel de gratis Spectacular Superstar voor Shantae And The Seven Sirens aangekondigd, waarmee vier nieuwe modi aan de game worden toegevoegd. Deze nieuwe modi variëren van het moeilijker maken van het spel tot het geven van alle monsterkaarten aan de speler voor meer maatwerk.

De update komt op 30 november 2021.

Spectaculaire Superstar-modus

Geniet van vier spectaculaire nieuwe modi in de meest recente Shantae-game van WayForward;

Shantae’s nieuwste avontuur is nog niet voorbij! We zijn verheugd om aan te kondigen dat een nieuwe gratis inhoudsupdate voor Shantae and the Seven Sirens, het vijfde en nieuwste deel in de Shantae-serie, binnenkort wordt uitgebracht – vanaf 30 november om precies te zijn! Met vier nieuwe modi – Definitive Mode, Full Deck Mode, Rule Breaker Mode en Beginner Mode – zal deze “Spectacular Superstar”-update zonder extra kosten beschikbaar worden gesteld op alle platforms waarvoor de game momenteel beschikbaar is: Nintendo Switch, PlayStation 4 , Xbox One, pc en Apple Arcade. Bovendien zal de nieuwe content worden opgenomen in de komende PlayStation 5-release, zowel digitaal als in de fysieke editie van Limited Run Games.

Shantae and the Seven Sirens ligt op het tropische Paradise Island, waar een mysterieuze verzonken stad onder het zand en de branding ligt, en biedt al uren aan actie, avontuur, platformactie en verkenning, evenals een geanimeerde opening door de beroemde Studio TRIGGER . Als Shantae de Half-Genie gebruiken spelers hun haarzweep, dierlijke transformaties, dansvaardigheden en Monster Card-power-ups om de dreigende dreiging van de raadselachtige Seven Sirens en de snode vrouwelijke piraat, Risky Boots, te bestrijden.</p >

Nieuwe modus

De “Spectacular Superstar”-update voegt de volgende vier nieuwe manieren toe om de game te ervaren:

  • Definitieve modus: een meer uitdagende “director’s cut” met klassieke Shantae-moeilijkheidsgraad, met opnieuw uitgebalanceerde itemdrops en magieverbruik, evenals intensere eindbaasgevechten en een nieuwe dialoog met de Sirenen voor elk gevecht.
  • Full Deck-modus: definitieve modus met een twist. Begin met alle 50 monsterkaarten om Shantae’s vaardigheden naar wens aan te passen.
  • Regelbrekermodus: definitieve modus zonder limieten. Je kunt maximaal 50 monsterkaarten tegelijk uitrusten om ultieme kracht te krijgen.
  • Beginner-modus: Definitieve modus eenvoudig gemaakt. Deze gemakkelijke modus maakt het onmogelijk om te verliezen! Perfect voor nieuwkomers of mensen die gewoon de wereld willen verkennen en van het verhaal willen genieten.

Voor spelers die de game liever in zijn originele, ongewijzigde vorm willen ervaren, is de Legacy-modus ook beschikbaar als optie, en het ontgrendelbare Hula-kostuum (dat krachtigere magie biedt in ruil voor een lagere verdediging) kan worden gebruikt in alle modi, op voorwaarde dat de speler het spel minstens één keer heeft verslagen. Andere verbeteringen in alle modi zijn een verbeterde dialoog en de toevoeging van kaartmarkeringen en gamehints, die kunnen worden in- of uitgeschakeld via het pauzemenu.