Shantae and the Seven Sirens komt 28 Mei

Shantae and the Seven Sirens komt 28 Mei

WayForward heeft aangekondigd dat Shantae and the Seven Sirens op 28 mei naar het Nintendo Switch-platform komt.

De game was exclusief voor de tijd van Apple’s game-abonnementsservice Apple Arcade, maar is nu klaar voor consoles en pc.

Over Shantae and the Seven Sirens

Shantae and the Seven Sirens, voorheen Shantae 5 genoemd, stuurt de buikdansende, haarzweepse, half-genie-held naar een tropisch eiland waar Shantae en haar vrienden andere Half-Genie-bondgenoten ontmoeten, maar ze ontdekken al snel dat er problemen in het paradijs.

Terwijl Shantae verstrikt raakt in de sinistere geheimen van het eiland, gebruikt ze geheel nieuwe dansvaardigheden en instant-transformatie Fusion Magic om de niet-lineaire, onderling verbonden wereld te verkennen waar ze meerdere steden zal bezoeken, verraderlijke labyrinten te overwinnen en te strijden lafhartige bazen.

De game bevat ook een nieuw verzamelkaartsysteem dat spelers de vrijheid geeft om de krachten van Shantae te vergroten om aan hun eigen speelstijl te voldoen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verken een onderling verbonden wereld met behulp van nieuwe Fusion Magic-creatuurtransformaties, waaronder een watersalamander en andere aquatische vormen!
  • Handgeschilderde beelden met 4K-resolutie (alleen op 4K-apparaten)!
  • Gloednieuwe personages en terugkerende favorieten zoals Rottytops, Sky, Bolo en de snode Risky Boots!
  • Verzamel en start met monsterkaarten!
  • Geniet van minigames, koop magie en items en ontdek geheimen!
  • Prachtig geanimeerde tussenfilmpjes in tv-stijl!
Ad