Shantae And The Seven Sirens – Lanceert 28 mei

Shantae And The Seven Sirens – Lanceert 28 mei

WayForward heeft de eerste details bekendgemaakt over de lanceringsdetails van Shantae en The Seven Sirens voor Nintendo Switch. De game wordt op 28 mei 2020 uitgebracht voor Nintendo Switch voor $ 29,99.

Later dit jaar is een fysieke release gepland van Limited Run Games.Trailer en details: Klop je haar en schud je heupen – onafhankelijke gamestudio WayForward is extatisch om aan te kondigen dat de nieuwste inzending in de door fans geliefde Shantae-serie, Shantae en the Seven Sirens, is gepland voor lancering op consoles en Windows PC op 28 mei 2020.

video

Over Shantae and the Seven Sirens

De uitgebreide zoektocht, die nieuwe locaties, vrienden, vijanden en transformaties bevat, zal naar verwachting in zijn geheel op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam verschijnen voor de prijs van $ 29,99.

Bovendien is er nu een update met de epische conclusie van het avontuur beschikbaar op Apple Arcade ( https://apple.co/-Shantae ).

Met meerdere steden en meer labyrinten dan ooit tevoren, combineert Shantae and the Seven Sirens de meest populaire elementen uit eerdere Shantae-titels tot het grootste uitje van de Half-Genie-held tot nu toe. De opwinding begint wanneer Shantae een tropisch paradijs bezoekt waar ze bevriend raakt met nieuwe Half-Genie-bondgenoten, maar het gaat snel mis als ze ontdekt dat sinistere geheimen onder het oppervlak van het eiland roeren!

Terwijl Shantae verwikkeld raakt in de mysteries van het eiland, zal ze geheel nieuwe dansvaardigheden en Fusion Magic met onmiddellijke transformatie gebruiken om de niet-lineaire, onderling verbonden wereld te verkennen en te strijden tegen een assortiment duivelse vijanden … niet in de laatste plaats de raadselachtige Seven Sirens !

Als aanvulling op de actie zijn er spectaculaire geanimeerde tussenfilmpjes die het verhaal tot leven brengen – een eerste serie! – inclusief een adembenemende opening in anime-stijl door het gerenommeerde animatiehuis Studio TRIGGER. Andere nieuwe functies zijn onder meer 4K-ondersteuning en een verzamelkaartsysteem waarmee spelers de krachten van Shantae op verschillende manieren kunnen vergroten.

Apple Arcade-gebruikers zullen tal van verbeteringen in de game opmerken in de nieuw uitgebrachte update, waar ze nieuwe omgevingen, kerkers en vaardigheden zullen tegenkomen, evenals verbeteringen zoals nieuwe volledig geanimeerde tussenfilmpjes, verbeterde personageportretten, een verbeterde kaart , aanpasbare aanraakbedieningen, een nieuwe ontgrendelbare modus en diverse andere oplossingen en verfijningen. Spelers kunnen verdergaan waar ze waren gebleven of de hele zoektocht van begin tot eind spelen.

Shantae and the Seven Sirens is het vijfde item in de Shantae-serie, die voor het eerst werd gelanceerd in 2002. Naast de digitale versie van de game, een fysieke versie – inclusief zowel een standaardeditie als een collectorseditie voor sommige platforms – is gepland voor Limited Run Games, met details die later bekend zullen worden gemaakt. Ga voor meer informatie over de Shantae-serie en andere WayForward-titels naar www.wayforward.com

Belangrijkste kenmerken

  • Doorkruis een uitgestrekte, onderling verbonden wereld boven en onder de zee!
  • Gebruik Fusion Magic om direct te wisselen tussen geheel nieuwe schepselvormen!
  • Buikdans om machines te activeren, gezondheid te herstellen en meer!
  • Nieuwe personages en terugkerende favorieten zoals Rottytops, Sky, Bolo en de snode Risky Boots!
  • Prachtig geanimeerde tussenfilmpjes in tv-stijl!
  • Verzamel en start op met Monster Cards!
  • Geniet van minigames, koop magie en items en ontdek geheimen!
  • Handgeschilderde beelden met 4K-resolutie op PS4 Pro, Xbox One X, Mac en pc!
Ad