Shantae and the Seven Sirens vertraagd tot 4 juni in Europa

Shantae and the Seven Sirens vertraagd tot 4 juni in Europa

Europese fans zullen helaas wat langer moeten wachten om te genieten van de magie van Shantae and the Seven Sirens op de Nintendo Switch.

WayForward heeft officieel een vertraging voor de game in Europa aangekondigd. In plaats van de oorspronkelijke lanceringsdatum van 28 mei 2020, zal het nu een week later op 4 juni 2020 worden uitgebracht – om redenen buiten de controle van het bedrijf.

Voor Noord-Amerikaanse spelers wordt de game nog steeds gelanceerd zoals gepland op 28 mei 2020. Europese Nintendo Switch-bezitters: Vanwege redenen buiten onze controle is de lanceringsdatum voor Shantae and the Seven Sirens verplaatst naar 4 juni.

Wil je Shantae en de zeven sirenes in fysieke vorm krijgen? Houd er rekening mee dat Limited Run Games pre-orders aanneemt voor standaard- en verzamelversies van de game.

Over Shantae and the Seven Sirens 

Shantae is terug in een geheel nieuw tropisch avontuur! In haar vijfde uitje krijgt de Half-Genie-held nieuwe Fusion Magic-vaardigheden om een ​​uitgestrekte stad te verkennen, maakt ze nieuwe Half-Genie-vrienden en vecht ze tegen de Zeven Sirenen in haar grootste, meest opwindende zoektocht tot nu toe! Met meerdere steden en meer labyrinten dan ooit tevoren, wacht een geweldige waterreis vol gevaar en ontdekking!

Belangrijkste kenmerken:

  • Doorkruis een uitgestrekte, onderling verbonden wereld boven en onder de zee!
  • Gebruik Fusion Magic om direct te wisselen tussen nieuwe schepselvormen!
  • Buikdans om machines te activeren, gezondheid te herstellen en meer!
  • Verzamel en start op met Monster Cards!
  • Geniet van minigames, koop magie en items en ontdek geheimen!
  • Prachtig geanimeerde tussenfilmpjes in tv-stijl!
  • Gloednieuwe personages en terugkerende favorieten zoals Rottytops, Sky, Bolo en de snode piraat Risky Boots! “
Ad