Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition komt 27 April

Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition komt 27 April

PQube en WayForward zijn verheugd om aan te kondigen dat de PlayStation 4 en Nintendo Switch-edities van Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition op 27 april 2018 bij Europese retailers zouden moeten liggen.

Verder zijn alle pre-order en startkopieën de Day One Edition, die wordt geleverd met de 30-track risky beats soundtrack-cd, en een 100 pagina’s tellend kunstboek gevuld met ongeziene schetsen van Shantae en de bende.

Over Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition

Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition is de complete viering van een van Shanta’s meest geliefde avonturen. Botsend met digitale bonusinhoud, bevat de Ultimate Edition het spel zelf, plus alle voormalige DLC-extra’s zoals de Quest-verhaaluitbreiding van The Pirate Queen, de Friends To The End-verhaaluitbreiding, de Hard Core-modus en de aankomende Costume Pack-modus, die de Ninja Shantae ontketent , Beach Shantae en Shantae-uitdagende trainingsmodi.

Bovendien bevat Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition ook alle eerdere “Backer-Exclusive” -inhoud van de enorm succesvolle 2013 Kickstarter-campagne, waardoor iedereen toegang heeft tot de Tinkerbat-transformatie en kleurruil.

En als ultieme traktatie voor fans bevat de Ultimate Edition een exclusief kostuum voor een blauwe zwempak dat in geen andere editie verkrijgbaar is.