Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut – Eerste 15 minuten

Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut – Eerste 15 minuten

Is het de moeite waard om Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut opnieuw te bezoeken op Nintendo Switch? Nou dankzij onze vrienden bij Direct-Feed Games , kun je nu de eerste 15 minuten bekijken

In dit tweede avontuur in de Shantae-serie neemt de held van de halve geest het opnieuw op tegen de piratenkoningin Risky in de kleurrijke wereld van Sequin Land!

video

Over Shantae: Risky’s Revenge

Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut is een kruitvat met een hoog octaangehalte, haarzwepende en heupschuddende actie! Het bevat duizenden animatieframes, enorme bazen met meerdere sprites en een zoektocht die zo groot is dat hij uit zijn voegen barst.

Leid de ‘half-geest’ Shantae door spookachtige woestenijen, brandende woestijnen, betoverde bossen, druipende grotten en dodelijke labyrinten. Ontdek magische aanvallen, zet zombiekoffie, red gouden baby’s en beheers de kunst van het buikdansen om Shantae in krachtigere wezens te veranderen. Gebruik je krachten om de piratenvrouw Risky Boots te dwarsbomen en Sequin Land te redden van een zekere ondergang!

Met zijn aanstekelijke karakters, flirterige humor en heerlijk bizarre actie biedt Shantae: Risky’s Revenge alle haarzwepende, buikdansactie die je aankan! Nu met nieuwe functies, waaronder de vrij te spelen Magic-modus en opnieuw gebalanceerde gameplay.

Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut komt op 15 oktober 2020 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 9,99.