Shantae x Blaster Master Zero – Gratis voor Shantae: Half-Genie Hero

Shantae x Blaster Master Zero – Gratis voor Shantae: Half-Genie Hero

Goed nieuws voor degenen onder jullie die de vermakelijke Shantae: Half-Genie Hero hebben gekocht op de verschillende platforms waarop het spel beschikbaar is.

Het team van WayForward heeft aangekondigd dat consumenten nu een gratis inhoudsupdate kunnen downloaden met de Jammies-modus en de Blaster Master Zero Transformation Dance.

video
play-rounded-fill

Blaster Master Zero Transformatie

Het is tijd voor een “Shantae Summer Surprise”! Vanaf vandaag ontvangen ALLE versies van Shantae: Half-Genie Hero een GRATIS inhoudsupdate die een geheel nieuwe Jammies-modus en Blaster Master Zero Transformation Dance brengt!

Geniet van het spelen van een gloednieuw avontuur in niets anders dan je jam-jams! Kussen bevecht je vijanden, zweeft in een droomachtige wolk en projecteert slaperige schaapprojectielen om enorme schade aan te richten! Ook inbegrepen is een nieuwe bonus Transformation Dance voor gebruik in het belangrijkste Shantae-avontuur – verander in Sophia III van Blaster Master Zero en schiet vijanden in duigen!

Deze update is gratis voor alle versies van Shantae: Half-Genie Hero (zowel de basisversie als Ultimate Edition) – alle territoria op elk gamingplatform! Het is ons gratis geschenk aan iedereen voor het ondersteunen van Shantae: Half-Genie Hero!

Ad