Shattered: Tale of the Forgotten King – Eerste 24 minuten

Shattered: Tale of the Forgotten King – Eerste 24 minuten

Shattered: Tale of the Forgotten King’s Nintendo Switch-versie bevat nu nieuwe gameplay. De sombere actie-RPG arriveerde op Nintendo Switch, na een onverwachte vertraging van ongeveer een maand. Onze vrienden Handheld Players hebben de eerste 24 minuten beschikbaar gesteld om te controleren;

video
play-rounded-fill

Over Shattered: Tale of the Forgotten King

De wereld zoals die was, is verdwenen met de dood van de koning. Het is aan jou, als Zwerver van deze desolate regio’s, om de delen van de realiteit samen te voegen en de ineenstorting van de beschaving te volgen via op vaardigheden gebaseerde gevechten, revolutionaire open-wereld platformen en de verhalen van overlevenden… sommige betrouwbaarder dan anderen.

Je hebt de vrijheid om een ​​verbrijzeld continent vol met onontdekte legendes en dodelijke tegenstanders te verkennen. Het rijk van Hypnos biedt vele mysteries voor degenen die zijn wegen trotseren, sommige om je te helpen op je reis en andere om de route die naar je bestaan ​​heeft geleid, te verduidelijken. Ervaar in het realiteitsomvattende actie-avontuur Shattered – Tale of the Forgotten King op precisie gebaseerde gevechten en 2.5D-platforming in een complexe verhaallijn met vertakkingen.

Wanderer, ben je voorbereid?

Kenmerken: een gloednieuwe planeet om te verkennen: verken een verbluffend weergegeven halfopen omgeving vol vertakkende routes en raadselachtige verrassingen. Door adembenemende art direction en goed gebouwd ontwerp vertelt elke nieuwe zone een verhaal.

Om monsterlijke monsters te bestrijden, moet je je tegenstanders observeren, hun bewegingen voorspellen en hun eigen aanvallen tegen hen gebruiken. Om het slagveld te domineren, schakel je tussen close-combat zwaardgevechten en lange-afstandsspreuken, en geniet je van vloeiende overgangen tussen volledige 3D- en 2.5D-opdrachten.

Een verhaal van tien jaar in de maak: de wereld van Shattered is het resultaat van bijna tien jaar visie en creativiteit: een epische realiteit, bedacht door de genieën van Redlock Studio. Tale of the Forgotten King is slechts de eerste stap in het universum van Hypnos; extra games zijn onderweg.

Je hebt je eigen verhaal: niet alle overlevenden van Hypnos zijn betrouwbaar: hoewel de meerderheid je op je reis zal helpen, zijn er anderen die je willen gebruiken voor hun eigen gewin. De beslissingen die je tijdens je reis neemt, zullen door de wereld worden onthouden, en alleen degenen met concentratie en vastberadenheid zullen doorzien naar de waarheid daarachter.

Constante vooruitgang: de Wanderer zal zich ontwikkelen, hetzij via conflict of verkenning. Het is aan jou hoe je het doet. Gebruik je je beperkte middelen om je kracht te vergroten of om een ​​andere Hypnos-waarheid te leren? Moet je een nieuw wapen kopen of je spreuken verbeteren? Je hebt een keuze, maar kies verstandig: niet elke weg is beschikbaar.

De Nintendo Switch eShop verkoopt nu Shattered: Tale of the Forgotten King. Talen zijn Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch en Vereenvoudigd Chinees.