Shattered: Tale of the Forgotten King komt

Shattered: Tale of the Forgotten King komt

Shattered: Tale of the Forgotten King komt naar Nintendo Switch, met uitgever Forthright Entertainment en ontwikkelaar Redlock Studio die het nieuws bevestigen. Naar verwachting wordt het in het eerste kwartaal van 2022 voltooid.

video
play-rounded-fill

Over Shattered: Tale of the Forgotten King

Verhaal

Er was een tijd dat de koning oppermachtig regeerde. Met een gedachte riep hij de Leegte op. Hij schiep het universum met een enkele blik. Hij maakte ons van een fluistering.

Met de afwezigheid van de koning is de wereld zoals we die kenden verdwenen. Als Zwerver in deze verlaten gebieden is het aan jou om de stukjes realiteit samen te voegen en de ineenstorting van de beschaving te volgen via op vaardigheden gebaseerde gevechten, creatieve open-wereldplatforms en verhalen over overlevenden… de een betrouwbaarder dan de ander.< /p>

Epische gevechten en etherische verkenning

Je hebt vrij spel over een verwoest continent vol verborgen verhalen en angstaanjagende monsters. Het land van Hypnos heeft veel mysteries voor degenen die zijn wegen trotseren, sommige om je te helpen op je reis en andere om de route die naar je bestaan ​​heeft geleid, te verduidelijken. In het realiteitsomvattende actie-avontuur Shattered: Tale of the Forgotten King ervaar je op precisie gebaseerde gevechten en 2.5D-platforming in een complexe verhaallijn met vertakkingen.

Wanderer, ben je voorbereid?

Belangrijkste kenmerken

  • Verken een verbluffend getekende halfopen omgeving met vertakkende routes en verrassende mysteries in Een nieuwe wereld om te ontdekken. Door adembenemende art direction en goed gebouwd ontwerp vertelt elke nieuwe zone een verhaal.
  • Versla monsterlijke vijanden – Observeer je tegenstanders, voorspel hun acties en ga hun aanvallen tegen. Om het slagveld te domineren, schakel je tussen close-combat zwaardgevechten en lange-afstandsspreuken, en geniet je van vloeiende overgangen tussen volledige 3D- en 2.5D-opdrachten.
  • Een verhaal Er is tien jaar aan gewerkt – Shattereds wereld is het resultaat van bijna een decennium aan verbeeldingskracht en creativiteit: een epische realiteit die is verzonnen door de verbeeldingskracht van Redlock Studio. Tale of the Forgotten King is slechts de eerste stap in het Hypnos-universum, met extra games in de maak.
  • Je eigen persoonlijke verhaal – Hoewel de meeste overlevenden van Hypnos je op je reis zullen helpen, zijn er anderen die proberen je te gebruiken voor hun eigen gewin. Alleen degenen met concentratie en toewijding zullen doorzien naar de waarheid daarbuiten, en de wereld zal zich de beslissingen herinneren die je tijdens je reis maakt.
  • De Zwerver zal in de loop van de tijd veranderen, of het nu gaat om conflicten of verkenningen. Het is helemaal aan jou hoe je het aanpakt. Gebruik je je beperkte middelen om je kracht te vergroten of vind je een andere Hypnos-waarheid? Moet je investeren in een nieuw wapen of je spreuken verbeteren? Je hebt de mogelijkheid om te kiezen, maar wees voorzichtig: niet alle paden zijn beschikbaar.

Shattered: Tale of the Forgotten King zal beschikbaar zijn als eShop-download voor de Nintendo Switch. Houd een definitieve releasedatum in de gaten.

Ad